Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

věc se má tak:

1. Strejda s mobilem neumí zbýdou zvládne napsat sms a to si ještě musel psát jak se to dělá,natož ještě aby volal do toho automatu on se toho bojí.

2.já mobil na volání skoro vůbec nepoužívám jenom jednou za dlouhý čas,volám hodně zadara z práce,sms píši zdarma z internetu (právě na to potřebuji to zjištění toho mobilního čísla je ke dnešnímu dni u jakého operátora),kontaktuji se z lidima přes internet zdarma emailem atd.

3.Chci přejít k Bleskovi jenom z důvodu kvůli těm mím pár volání a sms,nebudu podporovat nenažraný O2 (za ty jejich ceny)

4.Právě teď jsem zkoušel u O2 *33 co mi tam řeknou když jsem zadal mobilní číslo Bleska jaký je to operátor,tak v automatě mi řekli že to Bleskový číslo je OPERÁTOR O2.

5.Potom jsem zavolal z bleskovýho čísla jejich automat,tam nikde tuto službu nemají na zjištění čísla u jakého operátora je to dané číslo..

6 potom jsem schválně zkusil volal z Bleskovýho čísla na to číslo O2 automat *33 (když Blesk je vlastně O2 jestli ten automat O2 pojede i v Bleskovým čísle)a na tom čísle*33 chlap v automatu pár sekund mluvil jako u O2 ale potom to začalo 3 pípat a hovor se ukončil.Zkoušel jsem to ještě jednou a bylo to stejný.

Asi tak na vysvětlenou.

7.U mě to není zase tak životně důležitý přecházet od O2 k tomu Blesku,protože mobil až tak moc nepoužívám,proto taková zdržovací a vyzvídací taktika,kdybych ho používal víc tak už jsem DÁVNO u toho BLESKA.

Psal jsem že zhruba za 5 měsíců platím za ty jejich drahý služby tak 200 až 250 kč.Proto se mi líbí už že ten Blesk zvýšil sazbu z těch 3 měsíců na 6 měsíců na provolání kreditu.

!U mě se jedná hlavně někde zjistit to u kterého operátora je to ono číslo k dnešnímu dni,že blesk to nemá asi!

Odesláno

a teď jsem se díval do samoobsluhy (účet čísla) toho bleska z kterého jsem volal O2 *33 těch pár sekund než mě odpojily,a za těch přesně 2 x 9 sekund nic nestrhly je tam *33 - 0,00kč.

dělají z lidí akorát blbce a O2 si hrabe peníze do kapes i z toho Bleska.

Odesláno

:o

Tak si nech O2 simku na zjišťování číslel a Blesk simku na volání, ne? :myslim

Jinak to, že je Blesk převlečený O2 snad bylo všude prezentovaný... Tak nechápu, čemu se divíš?! :roll Je to jako u aut. Renault x Dacia - Kdo na to má, tak koupí Rencka, a kdo chce ušetřit, tak jezdí v Dáčii (akorát musí počítat s tím, že tam nebude mít vše, co by mohl mít v tom Rencku:D)

[upravil dne 15.12.12 18:49 od MJSytic]

Odesláno

....třeba to sympatický logo, že jo. ;)

Ivouši, proč se rozčiluješ, že z tebe dělá O2 blbce? Nedělají z nás náhodou operátoři blbce už tím, že nás nutí platit za minutu 5 a více kč?

Odesláno

Kurte já se nerozčiluji jsem v klidu asi to blbě vyznělo.

MJStytic o tom že je Blesk vlastně O2 jsem něco málo věděl,dnes se mi to pouze potvrdilo.

Simku z O2 si nenechám přejdu k blesku i s číslem.

jinak díky za konverzaci a rady a nějaký popichovačky.:D

Odesláno

Dnes v 10,00h.dopoledne jsem si vložil novou simku Blesk mobil do mobilu,udělal jsem si účet v samoobsluze.V 10,30h. požádal o převod mého čísla od O2 k Bleskovi. Ve 14 hodin už mi zablokly síť O2 u O2 simky. A ve 19,30h. mi volala jedna osoba z rodiny na moje normální starý číslo (co jsem převáděl) a světe div se už mi to moje starý číslo převedený vyzvánělo na simce Bleska. To jsou fofry,na stránkách psaly max. převod čísla do asi 25 dní. Já to měl převedený za necelý den.Tak doufám že Blesk bude spolehlivý operátor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...