boris.vavrus Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Zdravím mám takýto problém. Keď mi začala svietiť kontrolka rezervy tak som dotankoval nejakých 10 litrov nafty. Ale kontrolka sa ani nepohla a dojazd sa tiez nezmenil. Tak neviem čo sa deje. Nafata neuniká ani nič podobné takže neviem či odišiel snímač paliva alebo čo. Čo mám teraz robiť aby ma to niekde nenechalo. A kde môže byť problém ? Ďakujem za rady. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 skús ešte dotankovať,možno sa to pohne,počul som že občas to zvykne tak ukazovať (blbne to)keď sa málo natankuje ak sa nepohne tak je niekde problém [upravil dne 18/11/12 13:59 od Gabriel 307] Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Jak píše Gabriel , stát se to může, dotankuj znovu a mělo by to být v pořádku. Zřejmě bylo dotankování malé, a palubní počítač nepřeměřil skutečný stav v nádrži. Mě už se to stalo. Citovat
Judes Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Nemal si náhodou kľúčik v zapalovaní v zapnutej polohe pri tankovaní, už sa to tu riešilo pri 407-me a tankovaní plnej náderži a neukazovalo že bolo tankované. Pri tankovaní musí biť vyppnuté zapalovanie a je lepšie vybrať aj kľúčik. Pri ďalšom dotankovaní sa ti to zrovná. [upravil dne 18/11/12 14:37 od Judes] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.