Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám takýto problém. Keď mi začala svietiť kontrolka rezervy tak som dotankoval nejakých 10 litrov nafty. Ale kontrolka sa ani nepohla a dojazd sa tiez nezmenil. Tak neviem čo sa deje. Nafata neuniká ani nič podobné takže neviem či odišiel snímač paliva alebo čo. Čo mám teraz robiť aby ma to niekde nenechalo. A kde môže byť problém ?

Ďakujem za rady.

Odesláno

skús ešte dotankovať,možno sa to pohne,počul som že občas to zvykne tak ukazovať (blbne to)keď sa málo natankuje

ak sa nepohne tak je niekde problém :myslim

[upravil dne 18/11/12 13:59 od Gabriel 307]

Odesláno

Jak píše Gabriel :papa, stát se to může, dotankuj znovu a mělo by to být v pořádku. Zřejmě bylo dotankování malé, a palubní počítač nepřeměřil skutečný stav v nádrži. Mě už se to stalo.

Odesláno

Nemal si náhodou kľúčik v zapalovaní v zapnutej polohe pri tankovaní, už sa to tu riešilo pri 407-me a tankovaní plnej náderži a neukazovalo že bolo tankované. Pri tankovaní musí biť vyppnuté zapalovanie a je lepšie vybrať aj kľúčik. Pri ďalšom dotankovaní sa ti to zrovná.

[upravil dne 18/11/12 14:37 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...