Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj může mi nekdo poradit jaké jsou nejlepší led pásky do interieru pod volant? a pod kaslík? A rovnou k tomu osvětlení. Chtěl jsem si změnit i světlo stropní ale na modrou barvu a koupil jsem nejakou shitku za par kaček a sviti na prd. Nevite kderá žárovka by byla nejlepší ktera by svítíla dobře v modré barvě? Díky za rady :)

Odesláno

No nad led jsem taky uvažoval ale nevedel bych jak je zapojit :D proto bych to radši řešil nejakou vysocesvítivou žárovkou treba osram jeslti teda bude znat rozdil. A s tim vnitřkem viš nějak tak jaky by byli nejlepší? Nevi mjakou svítivost aby nesvitili malo ale zase aby zase moc neozařovali :)

Odesláno

paneboze, co je na ty modry tak uzasnyho ? :D bolej z toho akorat oci a je pri ni prd videt a ma to kazdej druhej

LEDky zapojis do serie spolu s pripadnym ochrannym predradnym odporem, pro 5ks LED v serii nebude odpor mozna ani nutnej, kazda dioda ma dany svoje napajeci napeti (ty vysoce svitivy maji kolem 3V) a kdyz je seradis za sebe, tak 5*3V = 15V, takze je muzes v klidu pripojit do palubni site

Odesláno

modre svetlo je podla mna hnus, nedokaze dobre presvetlit interier. najlepsie presvetli interier biele svetlo s farbou 6000K - cize denne svetlo. kup si kvalitnu LED ziarovku do patice T10 s farbou svetla 6000k, svietivostou aspon 100 lumenov a nemusis riesit ziadne zapajanie, odpory a podobne.. proste len vytiahnes povodnu ziarovku a zasunies novu.. nic viac.

Odesláno

Dobre zkusim moc dik :-). A jeste dotaz k tmem led paskum pod volant mad pedaly. Jaka je nejlepsi svitivost ja ma internetunasel asi 4 a ja se bojim ze vyberu moc svitive nebo malodik :-)

Odesláno

tieto T10 mam vsade a svietia super - parkovacky, spz-ka, v kufri, interierove svetlo

ešte ich asi strčim aj do tretieho brzdoveho svetla, a ked zistim, ako ju strcim do kastlika, tak aj tam :D

Odesláno

Mě akorát trošku zůstává svítit,ale nepatrně.. dalo by se to řešit odporem, ale nechám to..vypadá to decentně a vkusně :)

Jinak do parkovaček jsem si je dával u H4kovejch.. teď u H7 zatím ne, protože to pak svítí jak denní svícení a večer oslňuje ;)

Odesláno

aj mne to tak mierne svieti, vyzera to celkom fajn v noci :)

a ked som pozeral na tie parkovacky, tak sa mi nezdalo, že by to nejak moc svietilo, svietia krasne bielo, ale že by oslnovali, to sa mi nezda :)

Odesláno
Mě akorát trošku zůstává svítit,ale nepatrně.. dalo by se to řešit odporem, ale nechám to..vypadá to decentně a vkusně :)

Jinak do parkovaček jsem si je dával u H4kovejch.. teď u H7 zatím ne, protože to pak svítí jak denní svícení a večer oslňuje ;)

chcel by som sa ta opytat na tu stropnu ziarovku, vravis ze nepatrne svieti stale, svieti aj ked vyberies kluce zo zapalovania a pripadne aj zamknes?

lebo ako som dnes zistil, tak mne ta ziarovka svieti stale nepatrne, vo dne v noci, tak sa len chcem uistit, ci to len mne alebo aj niekomu inemu

Odesláno

Jop svítí neustále... protože stmívačem protéká nějaký minimální proud, tak pro to :) ale to protékalo i klasickou, jen je to tak málo, že ji to nerozsvítilo :) A baterku to určo nevymlátí :)

Odesláno

A měl si to přeplé na stmívač? když je to přeplé na to stálé svícení po zapnutí klíčku. tak to nesvítí :) Popř ta LEDka mohla být jinak konstruována (např přidan ten odpor, přes který to teklo) :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...