ReaPerek Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Ahoj může mi nekdo poradit jaké jsou nejlepší led pásky do interieru pod volant? a pod kaslík? A rovnou k tomu osvětlení. Chtěl jsem si změnit i světlo stropní ale na modrou barvu a koupil jsem nejakou shitku za par kaček a sviti na prd. Nevite kderá žárovka by byla nejlepší ktera by svítíla dobře v modré barvě? Díky za rady Citovat
ChouLu Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Já tam mám s 5x SMD5050 a jsem spokojen Citovat
ReaPerek Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 No nad led jsem taky uvažoval ale nevedel bych jak je zapojit proto bych to radši řešil nejakou vysocesvítivou žárovkou treba osram jeslti teda bude znat rozdil. A s tim vnitřkem viš nějak tak jaky by byli nejlepší? Nevi mjakou svítivost aby nesvitili malo ale zase aby zase moc neozařovali Citovat
Ferry Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 paneboze, co je na ty modry tak uzasnyho ? bolej z toho akorat oci a je pri ni prd videt a ma to kazdej druhej LEDky zapojis do serie spolu s pripadnym ochrannym predradnym odporem, pro 5ks LED v serii nebude odpor mozna ani nutnej, kazda dioda ma dany svoje napajeci napeti (ty vysoce svitivy maji kolem 3V) a kdyz je seradis za sebe, tak 5*3V = 15V, takze je muzes v klidu pripojit do palubni site Citovat
ReaPerek Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 no ja přemýělel i nad jinyma barvami ale oranžovou fakt nechci napadla me ještě čistě bila ale ta si myslim že bude vic ostra na oči teda můj nazor nevim Citovat
Saaw Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 modre svetlo je podla mna hnus, nedokaze dobre presvetlit interier. najlepsie presvetli interier biele svetlo s farbou 6000K - cize denne svetlo. kup si kvalitnu LED ziarovku do patice T10 s farbou svetla 6000k, svietivostou aspon 100 lumenov a nemusis riesit ziadne zapajanie, odpory a podobne.. proste len vytiahnes povodnu ziarovku a zasunies novu.. nic viac. Citovat
ReaPerek Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Tak to bylo to co jsem potreboval vysunout starou zasunout jinou . Takže ta T10 je totožna místo puvodní žárovky? Citovat
hlina23 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 jj přesně tu mam v kufru společně s udělaným platem, a je to supr. Citovat
safi1 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Hm... Takze ak hodim takuto ledku do stropneho svetla bude to svietit fajn ? Uz som tam mal ledku ale stale blikala neviem preco skusim teda taketo daco Citovat
ReaPerek Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Dobre zkusim moc dik :-). A jeste dotaz k tmem led paskum pod volant mad pedaly. Jaka je nejlepsi svitivost ja ma internetunasel asi 4 a ja se bojim ze vyberu moc svitive nebo malodik :-) Citovat
miko99x Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 tieto T10 mam vsade a svietia super - parkovacky, spz-ka, v kufri, interierove svetlo ešte ich asi strčim aj do tretieho brzdoveho svetla, a ked zistim, ako ju strcim do kastlika, tak aj tam Citovat
ChouLu Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Mě akorát trošku zůstává svítit,ale nepatrně.. dalo by se to řešit odporem, ale nechám to..vypadá to decentně a vkusně Jinak do parkovaček jsem si je dával u H4kovejch.. teď u H7 zatím ne, protože to pak svítí jak denní svícení a večer oslňuje Citovat
miko99x Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 aj mne to tak mierne svieti, vyzera to celkom fajn v noci a ked som pozeral na tie parkovacky, tak sa mi nezdalo, že by to nejak moc svietilo, svietia krasne bielo, ale že by oslnovali, to sa mi nezda Citovat
kocour17 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 máte někdo zkušenosti s touto led žárovkou v červené barvě?? že bych jí fouknul do kufru Citovat
miko99x Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Mě akorát trošku zůstává svítit,ale nepatrně.. dalo by se to řešit odporem, ale nechám to..vypadá to decentně a vkusně Jinak do parkovaček jsem si je dával u H4kovejch.. teď u H7 zatím ne, protože to pak svítí jak denní svícení a večer oslňuje chcel by som sa ta opytat na tu stropnu ziarovku, vravis ze nepatrne svieti stale, svieti aj ked vyberies kluce zo zapalovania a pripadne aj zamknes? lebo ako som dnes zistil, tak mne ta ziarovka svieti stale nepatrne, vo dne v noci, tak sa len chcem uistit, ci to len mne alebo aj niekomu inemu Citovat
ChouLu Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Jop svítí neustále... protože stmívačem protéká nějaký minimální proud, tak pro to ale to protékalo i klasickou, jen je to tak málo, že ji to nerozsvítilo A baterku to určo nevymlátí Citovat
hlina23 Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 zvláštní, mě to vůbec nedělalo že by to pořád svítilo, ale kažpádně odběry jsou tak malé že to určo baterce neuškodí. Citovat
ChouLu Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 A měl si to přeplé na stmívač? když je to přeplé na to stálé svícení po zapnutí klíčku. tak to nesvítí Popř ta LEDka mohla být jinak konstruována (např přidan ten odpor, přes který to teklo) Citovat
hlina23 Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 jj to myslím bude ono, byl tam odpor, docela malý ale stačil aby to přestalo svítit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.