Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mít hodně šikovných a obětavých známých je vždycky velký plus :)) jinak jsem koupil ,,new\" car :)) Peugeot 406 old. ve velmi pěkné výbavě :)) nikdy časem třeba přidam i foto:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

dlouho jsem tu nebyl tak to trochu tady oživim zatim nic moc novyho přibolo nějaky audio hifonic, dále angel eyes jako denní svícení dále řadicí paka z manžetou z octavie a nějaky ty poopravy a menší doladování+ se bude chystat tahaní lemu na novy kola :D

Upraveno uživatelem X-DEJV
  • O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

zdravim po dlouhy době :) chci tady nabidnout dily spiš nějaky drobnosti,zbytky ze 306 na jaře se bude likvidovat tak kdyby nikdo něco potřeboval nějakou prkotinku např. stačí napsat s.z. .dám samozřejmě i inzerci pro klubáky. Jinak zlatej je odstavenej už nějakej ten pátek se stim nejezdí má upadlej vyfuk u katu, nefunguje ventilátor a zaseklej zátěžák na zadní nápravě takže i nebrzdí (mizerně) minuly týden zkončila i STK. Už na auto nemám moc chut ani náladu chvilema sem uvažoval i oprodeji:( ale chci to dotáhnout do konce mích představ takže na jaře se začne nejspíš makat :)

post-40487-0-09259900-1422893445_thumb.j

post-40487-0-76707300-1422893472_thumb.j

post-40487-0-95885000-1422893493_thumb.j

post-40487-0-38380300-1422893516_thumb.j

Odesláno

Já se chci zeptat jestli nemáš zadní plato s dírama na repráky. Mám sice novější model, ale snad by to tam pasovalo. Případně kolik by jsi za něj chtěl.

Díky. 

Odesláno

zadní plato je zamluveny starší model ale je stejně bez děr zitra ma přijed nechal jsem ho za 100kč ještě tam mam z mk3 ale ma tam vyřizlí 2 díry na subwofry cca 28cm to je tak vhodny do kamen:)     Spiš pište SOUKROMOU ZPRÁVU díky

Odesláno (upraveno)

Kola ještě nakonec poslouží bud je necham na Ságu a nebo na 406. radši bych na saxo ale hodily by se spiš 15ky:P

post-40487-0-63420000-1424186610_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...