Pacho69 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Můj dotaz v \"kolech\" nějak zapadl, tak zakládám téma dočetl jsem se, že barva na originál 17\" discích QUARK je ŠEDÁ ETINCELLE EVT, ale k dispozici je pouze jak tužka (9863 96). Nemáte někdo zkušenost, kde by se tahle barva dala sehnat jako spray (vím, že si ji mohu nechat namíchat, ale je pro mě trochu komplikované vzít si sebou disk). Potřebuji opravit lak na disku po \"zásahu\" mojí dcery, ale tužkou to půjde blbě, potřebuji to stříknout (vrchní bezbarvý akryl ve speji mám). Citovat
taťulda Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Zkus se podívat tady: http://www.tunealo.com/aerosoles-de-pintura-peugeot/2152-aerosol-de-retoque-de-pintura-gris-etincelle-evt.html U nás to bude asi problém sehnat ... Citovat
Pacho69 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 No tady to vůbec nenabízí, jen jako tužku. Citovat
Pacho69 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 No že bych dal 12€ za barvu a 15€za dopravu, to tedy asi bude nakonec nejjednosušší naložit kolo a nechat si barvu namíchat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.