Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Blbnul no...trošku jsem tomu šlapal a za zatáčkou stála odstavená Avie...takže jsem to před ní strhl do lesa:( a bylo po miláčkovi:(

[upravil dne 11/11/12 21:37 od Getík]

Odesláno

To je blbý.. Sám si to ani nechci představovat, že po všech investicích by se něco takového stalo....

Nechci ti brát iluze, ale za ty peníze je to neprodejný.

Před rokem jsem kupoval obdobný a bylo za úplně jiný peníze.

A s tou opravou - všechno je opravitelný, ale za jakou cenu...

Odesláno

Hlavně mi chybí fotka z dálky abych viděl celkovej stav vozidla... ale bohužel to je neprodejný,.. :( já na díly rozprodávám 1.1 a zatím jsem z toho prodal altík, servo a zapalovač :D

Odesláno

jj fotka z dalky tam byla ale bazos.cz to nejak nezvladl ji tam hodit:( no tak bylo to GTi, takze by se nekdo mohl chytnout na kozeny interier, bile budiky, displeje, digi klimu, liťáry, elekricke zrcatka, dobrý motor atd....nevim no...zkousim zatim chapes;-)

Odesláno

Jen aby jsi byl v obraze, tak například celý interiér v alkantře jsem prodával tak rok a prodal jsem ho nakonec tuším za 2 tKč, budíky šly za litr, volant se prodal. Zrcátka, motor a všechno ostatní mi zůstalo doma ;-)

Sice jsem to neprodával nijak extrémě, ale nemyslím si, že je o ty díly takový zájem.

No uvidíš. Jen aby jsi věděl, co od toho čekat :roker

Odesláno

Jasne chlapi...ja to chapu;-) no vyzkousim to aspon...za pokus nic;-) jinak kola original peugeot 206 Gti \"16\", roztec 4x108, ale bohuzel mam jenom 3 :(

[upravil dne 14/11/12 05:46 od Getík]

Odesláno

Nemám protože mi tam bazoš z nějakého důvodu nevložil všechny fotky...Ale jsou to originály na Gti...na netu je kotel fotek;-) Pro ty kdo neví přikládám foto kol, ale mám jen 3 kousky:(

post-32170-14109628031798_thumb.jpg

[upravil dne 13/11/12 09:06 od Getík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...