AnRy99 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Čaute, chcel by som sa spýtať. Je potrebne doplnat nejake aditivum? samizda som niekto o tom cital ale niesom vobec v obraze. Mam 1,6 HDi 2005, FAP. Kolko stoji cca doplnenie toho aditiva v servise? dakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Hlásí ti to že máš málo aditiva? Pokud ne, tak to zatím neřeš. Citovat
AnRy99 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 Ale riešiť to chcem, lebo ked mi to hlásiť začne tak bude neskoro sa informovať a chcem v tom mať už prehľad. Tak ako je to s tým? Dopĺňa sa to nejako? Aká je približná cena v autorizovanom servise? Ďakujem Btw. akou kontrolkou zobrazuje nízku hladinu aditiva? Takou istou ako keď je FAP upchate? Lebo tu kontrolku mi už raz vyhodilo. Ale riešil som to prehnanim auta a kontrolka zhasla, daval som tomu za príčinu upchate FAP a nie nizku hladinu aditiva. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 až se ozve tak je čas vydrží cca 6 nádrží. Jinak tady je ukázka o doplnění ale stejně musí pak na dia Citovat
AnRy99 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 až se ozve tak je čas vydrží cca 6 nádrží. Jinak tady je ukázka o doplnění ale stejně musí pak na dia Kde je aká ukážka? A prečo treba ist na dia? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Celková náplň je cca 3l a na dia se musí kvůli vynulování počítadla aditiva. Citovat
AnRy99 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 Celková náplň je cca 3l a na dia se musí kvůli vynulování počítadla aditiva. Kolko stoji cca doplnenie? Citovat
merlin99 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Vitajme v pomocnej skole.... bud zacni citat vlakna alebo zober telefon, zavolaj do peugeotu kam pojdes a oni Ti presne povedia. Citovat
AnRy99 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 No lebo kto vie, by tu napisať nemohol ... pokial nevieš napísať nič inteligentnejšie len točiť o pomocnej škole chod si tam do lavice sadnut ty a neurazaj ... toto je forum pokial viem a pokial nevieš poradit tak sa tu neuraza a nepisu sra**y, aspon by nemali. Citovat
straki007 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 On te neurazil. Je tady hromada vlaken o tom. Mas tam infineum a to vychazi cca 120 ecek pocitam s parci mozna. Na diag musis takze nepokousej se to delat sam. Citovat
merlin99 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 A zakladne pravidlo fora je citat existujuce vlakna a nerobit nove... pouzivat hladanie. Okrem toho kazdy peugeot ma svoju vlastnu hodinovu sadzbu... Citovat
stefano Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 AnRy99, tu nikto nikoho neuráža, ale tvoje príspevky sú vždy o tom istom:,, prosím pomóóc.\" Všimol som si, že nikdy nenapíšeš, ako si nakoniec problém vyriešil, aby si tým pomohol aj iným. O aditíve sa písalo aj tu: Citovat
Juve Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Ak teda dovolíte tak ako svojmu krajanovi ti to trošku zhrniem do jednej odpovede,možno to v budúcnosti pomože aj niekomu inému: 1.Nízku hladinu aditíva ti bude avizovať hláška \"diesel additivum minimum level\" alebo niečo podobné v inom jazyku. 2.Potom ešte možeš 5x natankovať plnú nádrž kým sa zastaví aditivácia úplne. 3.Aditivum sa dá doplniť svojpomocne alebo v Peugeot servise. Takto svojpomocne: 4.Potom je nutné vynulovať počítadlo aditivácie na diagnostike. 5.Cena za 3 l balenie aditiva Infineum so sadou hadičiek je cca 110 €. 6.Cena za doplnenie v Peugeote počítaj tak cca 30€,diagnostika 30 €. 7.Poctivo študuj toto forum na všetko tu nájdeš odpoveď. Citovat
AnRy99 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 Ďakujem všetkým za radu, a hlave Juve! Citovat
Laďa Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Mnoho a mnoho o FAPu http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=135 Citovat
Palldo77 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Juve palec Ď... Človek sa tu aj niekedy bojí niečo opýtať a len kôli tomu aby ho niekto nesprdol. :papa Citovat
straki007 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 O tom to neni. Je to o tom ze lidi uz nemaji chut nekdy poradit. Juve spis cte.............ze jo. Narozdil od nekoho. Co jsem tam asi napsal ja? A co treba HonzaZ ???? To mu nestacilo? Chjo. Citovat
straki007 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 to tady musim hlidat at nekdo nedela:xvul :D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.