Saaw Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Ahojte, dlhsiu dobu registrujem praskanie/klepotanie/hrkotanie v zamkoch dveri (3 dv. s automatickym zamykanim). Prejavuje sa to pri jazde po nerovnostiach. Povodne som si myslel ze sa nejak divne kruti karoseria. Potom som zistil ze to asi teda budu tie zamky. Siel som cez tankodromovu cestu velmi pomaly, praskalo, otvoril som vodicove dvere (za jazdy) a prestalo praskat.. cize.. Vedeli by ste poradit co by to tam mohlo praskat/vrzgat? Druha vec. Hneva ma hlucnost zatvarania dveri.. Dvere zatvaram klasicky, netrieskam s nimi a i tak je to zatvaranie dost hlucne.. Pravdepodobne to je vlastnost vsetkych 206tiek.. Proste nie je to take tichucke zavretie dveri ako na druhom aute, kde len sotva pocujem ze sa dvere zatvorili.. Ide teda konkretne o a6tku, proste tam je to cele vyplnene tesneniami a vselicim moznym cize to zatvaranie je tichucke.. Dalo by sa to nejak vyriesit aj na 206tke? tretia vec, zase asi skor obecne pre 206, strasne hlucne zamky centralneho.. urcite to poznate.. ste niekde v podzemych garazach, zamknete svoju 206tku a to cvaknutie sa ozyva v ozvene este dobrych 10 sekund.. da sa to nejak poriesit? diki [Edited on 10/11/12 20:25 by Saaw] Citovat
Majkls Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Já ti teda nepřinesu žádné řešení. Takže je to trochu . Jen mi to nedá a musím ti položit otázečku Ano, ten centrál je hlasitej a slyšet to je. Ale na druhou stranu, máš jistotu, že se to auto zamklo, protože to lze slyšet. Často odcházím od auta a jen smáčku centrál na klíčku. Na auto nemusím ani koukat (zda blikaj směrovky sindikující zamčení) prostě slyším - zamčeno. Nevidím to jako minus tedy No a to zavírání dveří mi nějak extra nepřijde, ale jestli to porovnáváš s A6, tak to pak asi vůz v cenové kategorii 206 nemá šanci konkurovat o mnoho tříd vyšší A6 Citovat
Marcel00 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 skus natriet WD ckom tesnenie dveri... zvykne vrzgat... za vyskusanie nic nedas. :-) Citovat
JakubkoSK Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 na tesnenia dávam silikónový olej z LIDLu a slúži ako ošetrenie gumy a je dobrý aj proti primŕzaniu tesnení WDčko nevydrží dlho. a sú aj prostriedky originál na tesnenia ale tiež na báze silikónu... ako píše marcel \"za vyskúšanie nič nedáš\" Citovat
Saaw Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 diki za rady a postrehy. ono mna najviac \"trapi\" ten prvy bod, cize hrkotanie zamkov.. to ze su zamky hlucne pri zamknuti alebo ze dvere trieskaju, s tym sa clovek naucil zit.. ale to praskanie v zamkoch za jazdy je dost neprijemne, auto tak posobi ako praskajuca/hrkotajuca kopa srotu a pritom ma najazdenych sotva 65tisc... preto chcem hlavne to nejak vyriesit.. tesnenia skusim nastriekat s tym silikonovym sprejom z lidla, mam ho doma cize no problemo.. wdcko mam tiez, tak s tym skusim nastriekat samotne zamky.. ale ci to odstrani to praskanie v zamkoch za jazdy.. fuu.. preto hladam cloveka co sa s tym uz stretol a vie ako to praskanie odstranit. Citovat
bezdo Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 uz to tu bolo pisane,aj ja som to skusil,ale je to kratkodobe. Obal izolackou(pouzil som tu staru textilnu) okolo tych valcekov co su na stlpikoch,ale max 1-2 krat. Ono sa to casom donici,ale pomaha aspon trochu. To iste mi robili 5 dvere. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.