KUBBACHER Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Kluci mám problém, když zatáčím do prava nebo do leva ozve se mi jedno bouchnutí v přední nápravě, udělá to asi v polovině otáčení, když otáčím zpět do roviny tak nic, poloosy to nejsou, udělá to jenom jedno bouchnutí, cítím to i ve volantu, když akceleruji rychleji bouchne to více, ktyž akceleruji a mám kola rovně tak nic. Nesetkali jste se někto už s tímto problémem? Díky Citovat
Petr605 Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Silentbloky na spodních ramenech? Hádám. Zvedni předek a zkus zahýbat kolama dopředu a dozadu. Citovat
KUBBACHER Odesláno 17. červen 2005 Autor Odesláno 17. červen 2005 Nedělá to ovšem pravidelně, rozjíždím se pomalu, mám pocit. že mi to začlo dělat od té doby co jsem zahrabal na křižovatce. Citovat
KUBBACHER Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 Tak jsem to zkusil, ale k pohybu nedošlo, žádná vůle. Když jsem však spustil auto zpět a zatočil na místě, aby si ten předek sedl tak to znovu bouchlo. Citovat
Petr605 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 To asi bude nejlepší, když pod to lehneš a někdo druhej bude točit volantem. A koukni se jestli to náhodou nedělá to, že se netočí pružina s tlumičem, pne se a pak se najednou utrhne a dotočí. To by bylo v háji to horní uložení tlumiče. Citovat
KUBBACHER Odesláno 29. červen 2005 Autor Odesláno 29. červen 2005 Slyšel jsem názor, že by to mohl být kloub řízení, který často u těchto aut odchází, je to možný, že by to bouchalo díky tomu? Citovat
Spec Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Na kloub řízení je vidět. Koukni se jestli neni prasklej nebo něco. Ale myslim, že tim to asi nebude. Shodou okolností jsem ho nedávno taky měnil kvůli vůli ve volantu. Ale souhlasil bych s Petrem. A? ti někdo točí volantem a ty se dívej a poslouchej. Taky by stálo za to jen pro info zkusit zvednout předek a zjistit jestli to bouchá i když nejsou kola na zemi. Tim by jsi mohl možná eleminovat (nebo naopak potvrdit) nějaký možnosti. A mimo to...s kolama nad zemí se s volantem líp točí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.