Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci mám problém, když zatáčím do prava nebo do leva ozve se mi jedno bouchnutí v přední nápravě, udělá to asi v polovině otáčení, když otáčím zpět do roviny tak nic, poloosy to nejsou, udělá to jenom jedno bouchnutí, cítím to i ve volantu, když akceleruji rychleji bouchne to více, ktyž akceleruji a mám kola rovně tak nic. Nesetkali jste se někto už s tímto problémem? Díky

Odesláno

To asi bude nejlepší, když pod to lehneš a někdo druhej bude točit volantem. A koukni se jestli to náhodou nedělá to, že se netočí pružina s tlumičem, pne se a pak se najednou utrhne a dotočí. To by bylo v háji to horní uložení tlumiče.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na kloub řízení je vidět. Koukni se jestli neni prasklej nebo něco. Ale myslim, že tim to asi nebude. Shodou okolností jsem ho nedávno taky měnil kvůli vůli ve volantu.

Ale souhlasil bych s Petrem. A? ti někdo točí volantem a ty se dívej a poslouchej. Taky by stálo za to jen pro info zkusit zvednout předek a zjistit jestli to bouchá i když nejsou kola na zemi. Tim by jsi mohl možná eleminovat (nebo naopak potvrdit) nějaký možnosti. A mimo to...s kolama nad zemí se s volantem líp točí :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...