Pacho69 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Sem byl rád, že jsem nemusel zapínat stěrače (na babku), ještě fotit... Citovat
Pacho69 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 A mě se líbil i zadek. Klidně bych s tím jel na nákup. Citovat
Ajap Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Já v tom dneska taky seděl a za ty prachy je to opravdu pěkné. Jediná zásadní věc, co mně na tom vadí, jsou ty nízké měkké a hlavně nestavitelné hlavové opěrky vzadu, uprostřed pak žádná. Šetřit na bezpečnosti, to by fakt neměli:( Citovat
mares Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 P 301 je zajímavé auto, za rozumnou cenu. Základní cena s motorem 1,2 začíná na 220 000,00 Kč. (Škoda Rapid 292 000,00 Kč) Domnívám se, že v posledních letech byla auta čím dál více komplikovanější a jednodušší (spolehlivější) vlastnosti ustoupily do ústraní. Tohle je trochu návrat zpátky na zem. Je pravděpodobné, že se mnoho motoristů nebude chtít rozloučit s komfortem, ale najde se hodně zákazníků, kterým to bude stačit. Méně majetným přichází šance, jak alespoň uvažovat o výměně staršího vozu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.