ChouLu Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Zdravím Jelikož potřebuji přidat klíček k autu a na diag to klasicky vyžaduje kód a mám tu napsané 2 kódy od prodejce na deskách (on sám nevěděl k čemu je), tak bych je tam zkusil zadat, ale kolik mám možností se splést? A co se stane pak? Citovat
ChouLu Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Předsedo... Ale vážně... Jestli mám ty 2 zkusit nebo rovnou leťet do Pugu Citovat
straki007 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 3 pokusy a death. A nepises na cem. Ale pokud na necem co mas v seznamu tak pokud zacnes zapisovat kod tak neni cesty zpet. A byt tebou tak chinou to asi ani nedelam pokud nemas programatora ktery ti udela cistou ecu a bsi [upravil dne 9/11/12 21:39 od straki007] Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Takze jeden pokus k dobru .no vidis. Jinak ten kod je ctyrmistny Citovat
ChouLu Odesláno 10. listopad 2012 Autor Odesláno 10. listopad 2012 Děkuji straki, to jsem chtěl vědět Petře, když oba kódy co mám jsou 4 místné.. takže skočím do pugu se poptat Díky kluci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.