SLAVONIX Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Ahoj. Dnes ako som hľadal vypúštaciu hadičku od klimy narazil som na odpojenú hadičku z tejto čiernej vecičky vedla toho som nasiel taky kovovy valček (asi EGR ventil) s rurkou na ktoru by tato hadicka presne sedela. Tak sa chcem opýtať či tam tú hadičku nasadiť, nakoľko auto ide zatiaľ bez problémov. Mám ho 2 mesiace, je to peugeot 306 2,00 HDI break, r.v. 2000. Nakoľko sa mi nezá, že by vyskočila sama od seba, napadlo ma či ju niekto naschvál neodpojil. Čo vy na to? Ďakujem za rady. Citovat
Dančák Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 budto jí někdo nechtěně odpojil, vypadla nebo máš nejspíš zaslepen EGR ventil aby se ti nezasíralo sání.... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 U 406 HDI když jsem zaslepoval EGR tak jsem tuto hadičku přeřízl,do obou konců jsem dal vrut a zase tou silonovou síťkou přetáhl aby to nebylo poznat... Citovat
SLAVONIX Odesláno 10. listopad 2012 Autor Odesláno 10. listopad 2012 takze ju mozem kludne nechat odpojenu??? Citovat
PAJA106 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Pokud ti to nezlobí, tak to nech určitě odpojené Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.