printer Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Zdravim. Som tu novy, tak sa predstavim. Volam sa Michal, som zo Slovenska (KE) a cca pol roka som stastnym majitelom RCZ bielej farby. Chcel by som si auticko trosku skrasit, a tak rozmyslam, ze by som si moje Terrific 18\", ktore mam na zimu nejako prestriekal, idealne do matna. Rozmyslam bud nad bielou alebo ciernou farbou, ale skor ta cierna nech to posobi trosku kontrastne. Je mi luto ich davat komaxitovat na stalo alebo len tak ich nastriekat s nejakym matnym sprejom, tak uvazujem nad tou novinkou Plasti Dip, ale zatial ju poznam len z internetu a videi. Ma s tym niekto osobnu skusenost? Casom uvazujem aj o celoprevleku auta, takze neskor mozno aj karoseria (okrem strechy) - do cierno-bielej kombinacie. Nejake postrehy? ...Aha a este jedna vec, nejakeho Wagnera mam na chalupe, takze by som bral radsej plechovku ako spreje. Citovat
pipistrel Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 vitaj. rcz tu moc nemame tak aspon spestrenie a plastidip neviem ci tu uz niekto skusal ale najlepsie bude asi kupit a vyskusat sam. ja planujem az na jar ale nie kolesa len take drobnosti. Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 co sem viděl v TV tak to celkem vychvalovaly. V zahraničí to funguje už delší dobu, doporučujou to davat na nové laky a pak to můžeš jednoduše sundat a lak je jako nový... vůbec bych se toho nebál Citovat
mi16 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 ja co som torsku o tom cital na forach (toyota/lexus, a audi) tak tvrdili ze v spreji to nestoji za vela.... ale ze ked sa to robi profesionalne tak ze to je fajn.... inak potom daj vediet ako si pochodil, tiez mam o to zaujem Citovat
printer Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Vdaka za odpovede chalani. Tak o teda do konca roka odskusam a potom Vam sem zavesim nejake fotecky. Ak ma vsak este niekto nejaku skusenost, tak si rad pozriem nejake foto, resp. precitam komentar. Vdaka, pekny den. Citovat
Vítek1 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Nekdo tu s tim delal bile kola na kazde kolo potrebujes aspon 1 sprej. A po prvni jizde to ztrhnul protoze to neslo umyt. A u nás je to drahe jako prase Citovat
Vítek1 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jo a dela to i konkurence http://www.autodoplnky.cz/novinky-shop/foliatec-barva-na-kola-a2454495 Citovat
PAJA106 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Sice to neodpovídá přání zakladatele vlákna, ale když vidím ceny těch sprejů, tak je pomalu levnější si to nechat udělat v komaxitu. Citovat
podolak2 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 na plasti dip se vykašli .. už jsem to zkoušel padne asi jeden sprej na dvě kola a to jsou jen 3 lehké zduraznuji lehke vrstvy a navic je to nahovno jde to blbě čistit brotože je to takove drsné a blbě se to umývá. Neni to takovej zázrak, to radši folie, nebo nástřik lakem a nebo komax Citovat
Strejdakopec Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 já ho měl ve spreji a nedoporučuji ale v plechovce n pistol mám dost pozitivních ohlasů takže do toho půjdu znovu ale už ne sprejem.vzhledem k tomu kolik na sadu kol padne sprejů tak se absolutně nevyplatí já měl na kolo asi 2,5 spreje což je 1250,- korun takže za nalakování půlku sady plastydipem dám to samé jako na celou sadu komaxitu Citovat
Toudy5587 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Kamarat ma na to dielnu a striekaju to cele auto v zavislosti na velkosti 600-700€ maju rozne farby a dokonca aj nieco transparentne ze to ostane farba auta aku mate akurat zevraj to trosku zmatnie.A za kolesa by to myslim nebola az taka palka. Citovat
stajgrpavel Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 ja to budu resit opiskovanim a praskovou barvou ... opiskujemi to znamej zadarmo a strejcek ma praskovou lakovnu tak to by pro me zadara neudelal chi mit alu disky cerne matne :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.