Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co ja viem, pozeral som na to ... Idealne je, ked si to pozres aj osobne, jak to je nalepene, hrube, aky to ma povrch ... Atd atd :D

V Hornbachu v BA pri Ikei, je vynilka krasne vystavena, aj nalepena, mozes si ju pozriet, omacat, poohybat ...

Predavac mi to daval ako vyhodnu alternativu uz na existujucu laminatku ... Tj ze mal uz v jednej miestonosti, znacne \"opotrebenu\" laminatku, a ze sa to krasne nalepilo priamo na to ...

Ale osobne, radsej by som dal klasicku laminatku, na prizemie RD by som dal drevo ...

Odesláno

na drevo nemam :D

a toto sa mi lubia viac, kedze to ma aj ako taku izolaciu a je to \"teple\"...uz som to aj \"omakal\" :D

ale to este neznamena ze si to dam ;)

okrem toho, to sa lepit nemusi, dnes existuju aj klikacky rovnako ako laminatka ;)

[upravil dne 7.11.2012 16:03 od Y2K]

Odesláno

Kamarád to má v celým baráku, je to položený na anhydridu a je to naprostá bomba....asi tak 100x lepší / příjemnější - teplejší, jakoby měkčí než plovoučka co mám já....Ale já mám plovoučku laminátovou asi za 300Kč metr tak nevím...kdyby byla dražší...jestli by to bylo lepší?

Odesláno

Je to fajn, ale lahko sa zatrhava ked posunies nejaky nabytok a tak. Inac prijemne na dotyk, teplejsie, ale pri pokladke musi byt podlaha naozaj rovna, lebo inac setko vidno. U drevenej, alebo laminatke ta nerovnost nie je take kriticka..

Odesláno

Tak ja to mam presne ako \"lepiacu\" zalohu\", keby sa mi niekde v byte vysuchala laminatka :D

Drevo sa da dnes uz aj vychitat v nejakej normalnej akcii a nie je to az taka raketa ...

Odesláno

Kto zaraba za 2 dni liter ? :D

Osobne sa to ani mne nezda ... Berem to naozaj len ako nutnu rezrvu, aby som nemusel ked tak menit cele parkety (ale to sa bavime o horzonte par rokov kde mozno zmenim nazor :D )

Odesláno

JJ, cena tych vyniliek je drahsia co som pozeral, ako laminatka :/

Sadrokarton si spravis aj sam :) UD čka, CDčka, Zavesi, Natlkačky, Samorezky, Utahovacku, Vrtacku a nejake tie sadrokartonove platne, a za par dni to mas hotove :)

Pre tu srandu, napíš, koľko to je m2 a či sa jedná len o \"stropy\" bez podhladov a podobných sereptičiek :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...