krko 407 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 vsade je tam taka mala dierka cez ktoru to tam len tak tak prejde... ale vsetko premaz ale nie z WD :xvulpreco nie z WD? Citovat
HonzaZ Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Tak super Karle, asi přechodový odpor v konektoru:super Citovat
bart.lbc Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Jinak tam na mazání toho moc není celé to je otevřené ale po sundání motorku, který byl dost orezlý jsem našel zoxidovný konektory na kterých je motorek napíchnutý. Citovat
Agrafik Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Jak je vidět, tak konektory bývají častou příčinou poruch elektronických věciček v autě. To že nešlo zamknout to naštvě, ale co když nejde odemknout? A ještě lépe při superzamykání? Stalo se to už někomu? Citovat
bart.lbc Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 u normálního zámku ti vždy otevře klíč ikyž nepůjde elektrika ale pozor u předchizí 406 mi nešlo hnout klíčem jak to bylo zarezlé ani z jedný strany, tady pravidelně otevírám i klíčem aby mi to nezatuhlo! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.