Jindra xrdt Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Ahoj, máte někdo zkušenosti s výrobci náhradních dílů značky Topran Germany a FAE? Jedna se mi o to, že po reklamaci skryté závady na VW GOLF, jsem se s bazarníkem domluvil, že mi zaloupí vadná čidla.. Vím, že se nejedná o PSA ale doufám o schovývavost :-D Jedná se o snímač otáček vačky od Topran Germany a Lambda sondu od FAE.. Díky za zkušenosti.. Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Zkušenost nemá, ale nikdy bych na takovou věc nepřistoupil. Buď ať věc opraví na svůj vrub a nebo ať ti dá slevu. 1. znamená, že máš opraveno a druhé, že si koupíš kvalitní díl podle výběru. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 No dobře, samozřejmě máš pravdu.. Na druhou stranu, všichni moc dobře víme, jak to u nás v dnešní době chodí a ve finále můžu být rád, že jsem z něj dostal alespon něco, zase to není taková částka (cca 4500kč) kvůli které bych se chtěl někde měsíce tahat po soudech a dokazovat to či ono. Vracet se mi to taky nechtělo vzhledem k tomu, že na autě se samozřejmě už dost udělalo (rozvody atd) takže se to prostě udělalo takto, jsme mechanik takže práce mě stojí jen čas, to mě taky nezabije Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.