Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s výrobci náhradních dílů značky Topran Germany a FAE? Jedna se mi o to, že po reklamaci skryté závady na VW GOLF, jsem se s bazarníkem domluvil, že mi zaloupí vadná čidla.. Vím, že se nejedná o PSA ale doufám o schovývavost :-D

Jedná se o snímač otáček vačky od Topran Germany a Lambda sondu od FAE..

Díky za zkušenosti..

Odesláno

Zkušenost nemá, ale nikdy bych na takovou věc nepřistoupil. Buď ať věc opraví na svůj vrub a nebo ať ti dá slevu. 1. znamená, že máš opraveno a druhé, že si koupíš kvalitní díl podle výběru.

Odesláno

No dobře, samozřejmě máš pravdu.. Na druhou stranu, všichni moc dobře víme, jak to u nás v dnešní době chodí a ve finále můžu být rád, že jsem z něj dostal alespon něco, zase to není taková částka (cca 4500kč) kvůli které bych se chtěl někde měsíce tahat po soudech a dokazovat to či ono. Vracet se mi to taky nechtělo vzhledem k tomu, že na autě se samozřejmě už dost udělalo (rozvody atd) takže se to prostě udělalo takto, jsme mechanik takže práce mě stojí jen čas, to mě taky nezabije ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...