Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Těšil jsem se na pěkný HDičko, ono je, nový lak, ale ta růžová :bojim:bojim:bojim takovou úpravu bych já dal do nevkusu ... a co se stalo s Cyclonama a bronzovými Speedliny?

EDIT: US svícení? jako že ti svítí i blinkry, to bych hned pokutoval ... navím, co je na tom hezkého a podle mě to na evropských silnicích nemá co dělat. Světla do černé, budiž, ale podle mě hezčí origo ... ještě, jsi rámečky neudělal růžové ... nicméně najdou se tu určitě minimálně dva členové - pravidelní návštěvníci fora jistě vědí - kterým se ta růžová bude líbit ...

[upravil dne 3/11/12 20:01 od MilanF1]

Odesláno

Jacobsoon: Díky moc byl to hec a mě se to líbí a jak říkám komu ne je mi to jedno mě se taky nelíbí různý auta ale je to můj názor a nikoho hned neodsuzuju.

MilanF1: A viz Volvo tomu blinkry svítěj taky jezděj tady auta USA kterejm vzadu blikaj světla červeně a jezdí to tu s STK a nic se neděje tak proč ne US svícení

Odesláno

OK, volvo, to ani nevím, ale pokud je amerika schválená pro USA, pak má snad výjiimku na EU ... ale to je fuk, Však dost lidí na autech má to, co tam nepatří.

Chápu, že se majiteli líbí, to je nejdůležitější. Ať dobře slouží :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...