Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měří ti to hladinu oleje,otočíš po startu klíčkem,ručička ti vyskočí na tu hladinu kterou tam máš a pak spadne.u novějších to měřilo navíc i teplotu oleje,myslím.....

Odesláno

Děkuju všem za pochvalu,ted by mě docela zajímalo,jak je to s převodem a kolik to bude stát,euro=3000kč+evidenčka=200kč+přepis na mojí adresu:myslim+čísla (RZ):myslim

pojistku snad udělám přes víkend:myslim

po neděli mám odpolední,tak bych to chtěl dopoledne v pondělí všechno udělat:)

[upravil dne 23.9.2011 19:39 od vendi.stejskal]

Odesláno
Děkuju všem za pochvalu,ted by mě docela zajímalo,jak je to s převodem a kolik to bude stát,euro=3000kč+evidenčka=200kč+přepis na mojí adresu:myslim+čísla (RZ):myslim

pojistku snad udělám přes víkend:myslim

po neděli mám odpolední,tak bych to chtěl dopoledne v pondělí všechno udělat:)

[upravil dne 23.9.2011 19:39 od vendi.stejskal]

Jakou máš v TP emisní normu? Tady http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/prihlaseni-vozidel/eko-poplatky najdeš jakej poplatek patří k jaký normě ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nebudu zakládat nový téma,dám to sem:)

dneska je docela hezky a tak bych se podival na to zadní světlo,může mi někdo poradit:) jak se rozdělává,abych byl tak trochu připravenej ,dík:)

17092011003v.jpg

Odesláno

Zadní svetlo sundaš tak že zevnitř auta povolíš dve plastove křídlove matice.Jak jsou přihradky na hever,klíč atd,tak v zadní časti toho kaslíku je odnímatelný \"montažní\" otvor.Pak už by si je mel videt,nebo nahmatáš .Ještě odpojíš konektory a svetlo normáne vyšoupneš.Jak vyndat ten znak to netuším...

[Edited on 24/9/12 09:55 by roura]

Odesláno

na světlo sem se ještě nedostal,kouknu,a ten znak je tam zacvaknutej do direk a ještě přilepenej,ten mi dal,trochu se mi povedlo šroubovákem škrábnout lak:D

Odesláno

Jo promin ,hlava diravá, jsem zapomněl že ještě jedna ta matice je z venku když otevřeš kufr.to musíš vidět :) Ale ten znak je snad problem u každy 3O6 ,,ještě jsem snad nevidel kombika aby to nemel oloupany.. :(

Odesláno

tak dneska světlo přehozeno:)

s tema žárovkama to neni docela vyřešený,když budu potřebovat některou vyměnit,tak musim vyndat celý světlo:myslim

ze vnitřku se na ně nedostanu:)

• O 4 týdny později...
Odesláno

nebudu zakládat jiný vlákno,nechám si to ve svojim:)

mám dotaz k breakařum 306tek:)

to zadní plato mi docela dělá naschvály,občas tak trochu dnčí,takový různý chroupání,neni to nic moc hlučnýho ale docela mi to vadí,nemáte na to nějakej fígl,nějaký jiný držení položení nebo něco,nebo něčim vyztužený zespoda a ty kolíčky ,jak to na nich leží,to je taky docela (ne)vymyslený:(

Odesláno

Tož mě to klepe, jenom když kolíčky nejsou docvaklý. Stačí mě na to zvrchu zatlačit, zacvaknout je, a je to zase dobré, pak už to žádné zvuky nevydává. Po koupi 306ky jsem si s tím platem taky nerozuměl, ale zvykl jsem si.

Odesláno

Už sem tady zase dlouho nebyl:D

takže mám pár otázeček.

když sem kupoval todle druhý auto mělo na sobě kola letní a 14\",první co mě napadlo,že bych mohl na zimu použít ty kola z minulýho auta 13\",pneu je skoro nový a tak mi bylo líto je prodávat.Změřil sem si rozteč šroubů a střed,bylo to všechno uplně stejný,tak sem si řekl,že je přehodim.Začal jsem na zadku,přehodil sem zadní kola(sláva pasujou tam),tak sem si sundal přední a :o ,voni tam nejdou,překáží mi na nasazení brzdovej třmen,je to možný?Tak sem musel zase kola sundat a dát tam ty původní(letní)

Doma sem schválně koukal do TP co tam má bejt za kola,jsou tam přesně ty co mám doma z minulýho auta 175/70/13 a alternativně se mohou dát 185/65/14

jak je možný,že když tam maji bejt 13ky jsou tam 14ky a 13ky mi jdou jen na zadek:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...