Guest ivo67 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Zdravím..mám originál kožený volant..no myslím že ta kůže je tam nějak našitá..a jak už to bývá,na levé straně se mi prodřela až na něco hladkého...dotaz zní..co je pod tou kůží a co se stane když tu kůží dám pryč..nebude to vypadat hloupě..??..a jde to vůbec..?? Citovat
Andreww Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Myslím, že to bude i lepené Asi to bude divné, když to dáš dole. Já jsem to teda neměl prodřené skrz, ale nechal jsem volant přečalounit. Ale to něco stojí Jinak bych měl jeden obyč tříramenný volant volný Citovat
Lubo181 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Ja mam na jednom potah na volante uz som si zvykol na to lepsie sa aj soferuje Citovat
Guest ivo67 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Taky mě to napadlo..kolik to tak stojí..myslím to přečalounit..a jak dlouho to trvá..potřebuji auto denně..a to by se mi asi jelo špatně bez volantu.. Citovat
Ferry Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 precalouneni pocitej 1000-1500 nejprve bych zkusil volant poradne umyt, mydlovou vodou nebo nejakym specialnim cisticem na kuzi a nasledne naimpregnovat nejakym pripravkem na osetreni kuze. Ze by se kuze na volantu prodrela uplne durch, to by to auto muselo mit nahroucenych 1.5 milionu km, takze myslim, ze bude stacit jen to ocisteni, ale klidne dej fotky at se podivame Citovat
Guest ivo67 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 No myslím že je to skrz a nemá to 1,5mil...km... [upravil dne 3/11/12 12:44 od ivo67] Citovat
Ferry Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 tak to jsem teda jeste nevidel No jo no, tak jedine sehnat bud starsi zachovaly volant, nebo nechat tenhle potahnout (mezitim si tam dat nejakej obyc z vrakace) Citovat
Guest ivo67 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 no asi to nechám přečalounit..ale moc se mi nechce kupovat nějaký obyč..no uvidím..jinak díky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.