Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže: 17:02 první dotaz. Blablabla... Nikdo, nikdo tomu rozumí tu nedřepí věčně!!! 20:09 Už to mám a jdu to dělat. Jaký smysl měl Tvůj dotaz? Prudit???? Máš na to prachy, tak si to kup a neptej se!!!

Odesláno

Nazdar Richarde i

Nevím zda jsem dobře porozuměl tvému dotazu ,ale jestli se ptáš na to zda se dá nastavit na voze denní automatické svícení ,tak by v tom neměl být žádný problém ,nemusíš ani nic předělávat,stačí dojít do autorizovaného servisu a oni ti to nastaví přes vaga.

Odesláno

Nazdar HrabeKochan

Mne neide o nastavenie automatickeho denneho svietenia ale automatické nastavovanie výšky svetlometou!

Koblih69 nevieš kde by som zohnal shemu manualneho nastavovania svetiel aby som vedel porovnať s manualnym? Inklinometry su na napravách ale kde je ta riadiaca jednotka neviem ju naisť!

• O 3 týdny později...
Odesláno

Keď sme pri tom automatickom nastavení,mne občas nereaguje pri naštartovaní pravé svetlo.lavé sa normálne nastavý a pravé ostane sklopené.Niekedy funguje normálne,nevie niekdo čím to môže byť?

Odesláno
Nevím jak je to u 407, ale přepokládám že je tam taky inklinometr vpředu i v zadu, řídící jednotka a příslušná kabeláž.
Tie inlinometre su pre každé svetlo zvlášť,či spolčný pre obe svetlá?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...