Medvěd Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 ženy nejsou na světě proto,aby uměly parkovat To si myslí i Helča a proto, když NÁHODOU sedne do auta a někam jede, je schopná i 3x objet blok, jen aby našla místo s parkováním šikmo k chodníku (nenajde-li, je tu buď manžel na telefonu nebo auto i kilák od domu). Citovat
poldy Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 ja sa mozem vyhorit na projektanta, keby nenavrhol to parkovisko co mame za domom, musel by som to nechavat na ulici a neostalo by mi nic ine ako oprasit stare zrucnosti ale este stale tu je travnik nehanbim sa zato Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Pfff .. žabaři .. Já někdy v červnu 2011 trefil při vyparkovávání Vochcáfku :D ..hehe,ale je fakt, že mi její pacient řidič trochu pomohl a taky moc nekoukal Citovat
neutral Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 No já sám za sebe řeknu,že já už ani nevím,co všechno sem trefil . Citovat
Edison Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Co podél.. Ale i napříč jsou umělci... Třeba i mě se povedlo krásně zaparkovat tak, ž jsem nejen nevylezl, ale ani dveře jsem nevotevřel.. Napoprvý.. jentak jsem koukl, zašoupl... a kuwa.. já nemůžu ven... Nikoho jsem neomlátil ani dveřmama! Citovat
pežotík Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Co se tyka mne,tak problem nemam se 407-mou,sem si trochu zvykal u podelneho parkovani na ten predni previs (strasne to zkresluje),clovek si mysli,ze uz je u prekazky a on ma este pul metru misto:), co se tyka zadku, mam senzory ,neresim. Ale co mne dokaze vytocit,kdyz se na prvni krat netrefim a jedu na druhej pokus a uz na Vas nejaky aktivni idiot troubi a blika:bacha. Je fakt,ze zeny maj problem parkovat u nich je totiz nepochopitelne,ze autem muzou jet i dozadu a ze se pri tom toci stejne volantem ,jak kdyby jeli dopredu,co se smeru jizdy tyka:) Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Já sem měl třeba na začátku problém uvěřit, jak blízko se dá s tou miniaturní 106 najet:D Oproti služebáku je to masakr. Vždycky se u parkování směju, protože jiným autem už bych dávno narazil a teď mám ještě metr místa:D Citovat
neutral Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Jo tak parkování se 106 je parádička a ne jen parkování, hodně krát mě zachránilo to,že je to malý auto a vyhnul sem se, oktávkou rodičů bych byl v pytli.. Citovat
poldy Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 106 najlepsie bez posilovaca, pre slecny nic moc ale inac je polomer otacania super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.