Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ženy nejsou na světě proto,aby uměly parkovat :D

To si myslí i Helča a proto, když NÁHODOU sedne do auta a někam jede, je schopná i 3x objet blok, jen aby našla místo s parkováním šikmo k chodníku (nenajde-li, je tu buď manžel na telefonu nebo auto i kilák od domu).

Odesláno

ja sa mozem vyhorit na projektanta, keby nenavrhol to parkovisko co mame za domom, musel by som to nechavat na ulici a neostalo by mi nic ine ako oprasit stare zrucnosti :) ale este stale tu je travnik :P nehanbim sa zato

Odesláno

Pfff .. žabaři .. Já někdy v červnu 2011 trefil při vyparkovávání Vochcáfku :D :D ..hehe,ale je fakt, že mi její pacient řidič trochu pomohl a taky moc nekoukal

Odesláno

Co podél.. Ale i napříč jsou umělci... Třeba i mě se povedlo krásně zaparkovat tak, ž jsem nejen nevylezl, ale ani dveře jsem nevotevřel.. Napoprvý.. jentak jsem koukl, zašoupl... a kuwa.. já nemůžu ven...

Nikoho jsem neomlátil ani dveřmama!

Odesláno

Co se tyka mne,tak problem nemam se 407-mou,sem si trochu zvykal u podelneho parkovani na ten predni previs (strasne to zkresluje),clovek si mysli,ze uz je u prekazky a on ma este pul metru misto:), co se tyka zadku, mam senzory ,neresim. Ale co mne dokaze vytocit,kdyz se na prvni krat netrefim a jedu na druhej pokus a uz na Vas nejaky aktivni idiot troubi a blika:bacha. Je fakt,ze zeny maj problem parkovat u nich je totiz nepochopitelne,ze autem muzou jet i dozadu a ze se pri tom toci stejne volantem ,jak kdyby jeli dopredu,co se smeru jizdy tyka:)

Odesláno

Já sem měl třeba na začátku problém uvěřit, jak blízko se dá s tou miniaturní 106 najet:D Oproti služebáku je to masakr. Vždycky se u parkování směju, protože jiným autem už bych dávno narazil a teď mám ještě metr místa:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...