Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Konečně tam budou i nějaký pořádný auta, a ne ty jejich americký herky:D

A myslím že pokud to takhle půjde dál, tak GTA 8 už bude vypadat jako bych se podíval třeba z okna:D

Kde jsou ty doby GTA 1 a 2, kdy byl pohled z vrchu:D

Odesláno

San Andreas jsem nedohrál, chyběla mi poslední mise, tu jsem prostě nedal. :-(

Jinak jsem dohrál všechny GTA, vyjma IV. To mi v půlce hry kleknul disk :-(

Takže když jsem zjistil, že bude V, tak jsem teď nainstaloval IV a hraju jí znova :-D

Odesláno
Zarekl sem se ze do PC nevrazim ani korunu.. zacinam se bat ze jaro 2013 me zlomi.. :aut

:super

Tiež budem asi musieť posilniť... minimálne moji dvaja deduškovia Sapphire HD3850 v Crossfire to asi už moc nerozdýchajú... :fnuk

• O 2 měsíce později...
Odesláno

od vánoc co mám novou sestavu, tak nemám čas se ani učit...GTAIV dohráno (výjma DLC, ty mám rozjetý) poté klon Saints Row The Third, Skyrim, Fallout NV, a ještě by se něco našlo..naštěstí GTAV výjde jak už budu pryč ze školy..takže spokojenost :aut

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Vypadá to mazecově, asi první hra po x letech, která mě donutí upgreadovat moje vybavení:D Vypadá to, že by to mohlo překonat GTASA, ale jestli bude hratelnost taková, to ví jen bůh...a teď vlastně možná už i pár lidiček z RSgames..

[upravil dne 7/5/13 16:15 od odee]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jojo, už to pomaličku dostává jasný obrysy...Doufám, že HW požadavky zvěřejníjou dost brzo na to, aby sem si to doma poladil:D Můj momentální noťas zvládne akorát GTASA a už i to ne na max...:D

Odesláno

No zatím se o HW požadavky moc starat nemusíme, protože to na PC není oficiálně potvrzeno :grr i na konci tohohle gameplaye je pod datem vydání jen logo X360 a PS3 :nevim ještě, že jsem si sehnal PS3 v pravou chvíli :D

Odesláno

Přesně, klidně ať si s tim daj nějakou práci třeba na půl roku, ale hlavně ať to nezprasej. Jestli to teda vůbec budou dělat, prej kvůli pirátství to nechtěj na PC vůbec vydat :myslim jako by se na X360 a PS3 nepirátilo :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...