APOFIS Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Cena za metr čtverečný je u výrobce 1080 Kč (cena je pouze za základní cihličky).Samozřejmě máme tržní hospodářství,takže se dá i trochu vyjednávat. Další a to nemalý peníze však stojí kotvící a spojovací materiál.Cena dost narůstá,pokud tam chceš dát vatu,musíš v tom případě dávat ocelový kotvy v propočítanejch roztečích nan který šroubuješ letě 30x50 mm.Mezi ně vložíš vatu nevím kolik je maximum,ale myslíl,že dávaj i 20cm,to pak ale je strašná pálka za ty kotvy do zdi.Já budu na cihlu dávat 10 a na ytong 4 centimetry. Citovat
APOFIS Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 Tak příští tejden začínám objíždět prodejny se spoj. materiálem v blízkém okolí.Rád ale uvítám jakoukoliv informaci o nějakém levnějším shopu.Předem moc díky za i to nejmenší info. Kdyby se jednalo o pár desítek kusů,tak čert s tím,ale budu potřebovat cca 2 000 ks od každýho.Při takovým množství i dvaceťák na jednom kusu je ve finále dosti.Jedá se o tyhle tipy. NEREZ 8X35 - http://www.material-spojovaci.cz/vrut-8x35-a2-nerez-s-sestihrannou-hlavou-din-571-100-ks-p-87421.html NEREZ 5x70 - http://www.material-spojovaci.cz/vrut-50x70-a2-nerez-zapustna-hlava-krizova-drazka-cely-zavit-100-ks-p-77986.html NEREZ 6x40 - http://www.material-spojovaci.cz/vrut-60x40-a2-nerez-zapustna-hlava-krizova-drazka-cely-zavit-100-ks-p-77993.html A pokud někdo z vás ví,kde sehnat za dobrou cenu hmoždinky+vrut MUNGO MB-ST 8x80 , 10x80 těch potřebuju dohromady cca 1 900. Ještě jednou moc díky. Citovat
APOFIS Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Poradí prosím někdo ,zda se dají nahradit Mungo těma MARCOVIS TUP 4 ?Díky moc. [upravil dne 17/11/12 09:10 od APOFIS] Citovat
APOFIS Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Nikdo,kdo by rozuměl,těm parametrům? Citovat
APOFIS Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Tak hmoždiny snad vyřešený.Abych na tu fasádu byl trochu připravenej,chci si pořídit ještě kompresor. Zamlouvá se mi http://www.domacitechnika.cz/levne-powerplus-powx1750-s-petidilnou-sadou-prislusenstvi ,jenom nevím jestli jsou nějaký velký rozdíly mezi olejovým a bezolejovým (nepočítám samozřejmě ten olej)ale spíš jiný rozdíly a zkušenosti. Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 olejový vydrží víc je mazanej,ale nemůžeš s ním tlakovat pivo,bez odkalovače,ale pro domací použítí stačí taky ten bezolejový... Citovat
APOFIS Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Díky moc.Mě se líbí,že je takhle pěkně na stojáka. Vono i u tohodle budelepší například při stříkání barev,tam nějakej odkalovač kvůli kondenzátu dát. Citovat
APOFIS Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 A ještě další dotaz.Budu muset řezat poměrně dost těch betonovejch cihliček.A protože bude dost záležet na kolmosti řezu,tak uvažuju jak by to bylo nejlepší.Samotnou rozbruškou se mě to dělat nechce.Hledal sem něco takovýho http://www.domacitechnika.cz/levne-scheppach-hm-100-lxu ,ale na beton.Jenže tam už jsou jiný ceny.Uvažuju o tom pokud bych vyměnil ten kotouč za diamant,jestli by s tím ten beton šel řezat.Nemá někdo nějakou zkušenost?Jediný co by se muselo nějak udělat je zvětšit díru v tom diamantovým kotouči. Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Nedelal bych to pila na to neni stavena prach s kousky betonu odrobnaji motor,proc radsi nekoupis na flexu stojan ma uhlovy rezani a jeste usetris stoji kolem 800kc. Citovat
APOFIS Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 Ten stojan by byl taky řešení,Musel by k němu koupit nějakou 230 flexu.Myslíš,že ta pokosovka by se prachem spálila nebo něco takovýho? Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Ja myslel ze mas 150 nebo 230 flexu....myslim ze jo,na baraku jse utavil takhle levnou flexu zacala juskrit a pak byl konec pak jsem si radsi pujcil z pujcovny za 300 na den profi protool od narexu a ta byla zhava jak petak nebylo by pro tebe reseni udelat fasadu a pak si pujcit na den rezacku a dodelat rohy a kde se reze,neznam technoligii novabriku. Citovat
APOFIS Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 Mám 150 Narex okolo baráku mám dost betonovejch prvků,který sem s ní řezal a zatím v poho.Kvůli prořezu bych musel koupit 230.Ta fasáda mě bude trvat dost dlouho a a nařezat rohy a kolem oken dopředu nebo naposledy se to moc dobře nedá,proto půjčovna nepřipadá v úvahu.Budu si to obkládat sám,takže ušetřím cca 100 tisíc a k tomu ještě pár desítek tisíc na spojovacím materiálu než když bych ho bral komplet s fasádou od dodavatele. Na tý pokosový pile v odkazu se mě líbí ten pojezd.Ty cihličky mají 20x20 cm takže by byl pojezd dobrej. Citovat
stavitelprace Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Zdravím,udělal si určitě dobře s volbou fasády.Já osobně mám také fasádu Novabrik.Po dvou letech namontované fasády mohu jen a jen doporučit.Montáž jsem prováděl také sám.Mám Novabrik Therm + 6 cm tepelné izolace.Po první zimě musím říct,že paráda.Zateplení a funkčnost je opravdu znát.Topím především plynem a dřevem a na vyúčtování to bylo opravdu znát.Montáž je opravdu jednoduchá,jen je sï s tím třeba trochu vyhrát.Já měl kotevní materiál komplet od Novabriku,po namontování jsem dostal pak certifikát na 50 letou garanci.Nemám čas na to běhat a shánět kotevní materiál.Jinak ti přeji ať se ti dí:papalo zdaří. Citovat
vix Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Zdravím,udělal si určitě dobře s volbou fasády.Já osobně mám také fasádu Novabrik.Po dvou letech namontované fasády mohu jen a jen doporučit.Montáž jsem prováděl také sám.Mám Novabrik Therm + 6 cm tepelné izolace.Po první zimě musím říct,že paráda.Zateplení a funkčnost je opravdu znát.Topím především plynem a dřevem a na vyúčtování to bylo opravdu znát.Montáž je opravdu jednoduchá,jen je sï s tím třeba trochu vyhrát.Já měl kotevní materiál komplet od Novabriku,po namontování jsem dostal pak certifikát na 50 letou garanci.Nemám čas na to běhat a shánět kotevní materiál.Jinak ti přeji ať se ti dí:papalo zdaří. ...lehká narážka na to, žes nebyl naučen dělat mezery po tečce a čárce... po tolika letech, navíc nuceně, ve školních škamnách. Citovat
Milan+ Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 A ještě další dotaz.Budu muset řezat poměrně dost těch betonovejch cihliček.A protože bude dost záležet na kolmosti řezu,tak uvažuju jak by to bylo nejlepší.Samotnou rozbruškou se mě to dělat nechce.Hledal sem něco takovýho http://www.domacitechnika.cz/levne-scheppach-hm-100-lxu ,ale na beton.Jenže tam už jsou jiný ceny.Uvažuju o tom pokud bych vyměnil ten kotouč za diamant,jestli by s tím ten beton šel řezat.Nemá někdo nějakou zkušenost?Jediný co by se muselo nějak udělat je zvětšit díru v tom diamantovým kotouči. Mrkni se na tohle ,to bych Ti uměl sehnat vyhodněji. http://www.garland.cz/woodster/rezacky_dlazby/fs8500.php Citovat
APOFIS Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 vix - lehkou narážku můžeš adresovat i mě, taky mám v textu chyby. Budu se tedy více snažit a před odesláním nechám zkontrolovat dcerou . Milan+ - určitě vynikající věc a cena taky moc dobrá, tam je ale problém, že ten obklad je 6 cm silnej a u tý řezačky je jenom 4 cm. - pokud by pokosová pila vydržela tu fasádu, tak se chystám dodělat kolem domu spoustu věcí za dřeva, takže bych pro ni uplatnění určitě našel. Jinak moc děkuju za nabídku. Citovat
Milan+ Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Tak to jsem zas tak nestudoval,ale když vezmeš tu pokosku,je to nejsilnější verze co je asi v nabídce,trošku ten motor zakreješ nějakým deklem,aby nesál prach,tak to přežije taky,na ten potah,taky něco navléknout a jsi v pohodě,to jen pro případnou reklamaci v záruce,aby nebylo vidět co jsi na tom řezal. Jináč i to jsem Ti schopen nabídnout. Citovat
APOFIS Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Tak pokud bude dobrá cena, určitě se domluvíme. Našel sem ji ještě tady http://aukro.cz/pokosova-pila-s-laserem-a-potahem-250-i2832069464.html a je dobrej ten svoz při reklamaci. Citovat
APOFIS Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Zdravím,udělal si určitě dobře s volbou fasády.Já osobně mám také fasádu Novabrik.Po dvou letech namontované fasády mohu jen a jen doporučit.Montáž jsem prováděl také sám.Mám Novabrik Therm + 6 cm tepelné izolace.Po první zimě musím říct,že paráda.Zateplení a funkčnost je opravdu znát.Topím především plynem a dřevem a na vyúčtování to bylo opravdu znát.Montáž je opravdu jednoduchá,jen je sï s tím třeba trochu vyhrát.Já měl kotevní materiál komplet od Novabriku,po namontování jsem dostal pak certifikát na 50 letou garanci.Nemám čas na to běhat a shánět kotevní materiál.Jinak ti přeji ať se ti dí:papalo zdaří. Pokud máš nějaký fotky z montáže fasády a hlavně připomínky na co si dát pozor rád je uvítám. Já měl na podzim dost času na hledání levnějších věcí, jsem už tři měsíce doma s rozlámaným kotníkem. [upravil dne 29/11/12 19:20 od APOFIS] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.