MilanF1 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Pěkný Bobík, přeji mnoho spokojených kilometrů. Citovat
Cinicman Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Pekný Bobík... CCčka sú krásne, len by to chcelo tie Atlantisy a hodiť to k zemi... Citovat
Cinicman Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Viděl jsem některé zdejší kousky na Atlantisech, a kola jsou to moc pěkná a autům moc sluší, nyní jsem si je mohl přivézt z Něměcka za 240€, ale do snižování se mi nechce, to říkám dopředu Bobík spíš bude dán do 100% origo stavu, jak mechanického tak optického, ale nikdy neříkej nikdy, takže časem by člověk k tomu možná i dopracoval, ale jestli ho spíš časem nedoplní nebo nenahradí 207 CC [Edited on 30/10/12 10:41 by Berry86] Aleboooo... Citovat
Rejty Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Ahoj berry....konečně někdo normální z TF:D Bobik dobrej...na tu střechu se podívam dneska ještě v práci.... Co se týče dákového klíče tak jednotlačítkový na 206 se už nevyrábí, koukám že to máš do Zdib na druhou stranu prahy..ale mužem domluvit nějaký PHA sraz, napišem i RCčkářům:D:D Chtělo by to aspon pružiny a 3 cm dolů..vypadá to pak o hodně lépe:) BTW: CCčko jsem dycky chtěl. Ale jak jsem psal u sebe v topicu, SW má přednost. Citovat
Rejty Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 A propo pochlub se Fabií pls:) myslim že i ostatní to bude zajímat... Citovat
Pepito Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Gratuluji k novému přírustku Ten větrolam jsi měl už s autem?Já si ho musel dokupovat To s tím hydraulickým olejem pro systém stahování střechy mě taky zajímá,snad nám tu někdo poradí Tak mnoho šťastných kilometrů Citovat
Rejty Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 kluci já to zjsitím zítra u nás v Peugeotu ju:) Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 My máme doma SWčko, 3dvéřovou 206 a na jaře chci pořídit CCčko také 1,6 modrou nebo černou :-) jinak pěkný jinak bych na to CCčko u tebe viděl XS nárazník ten malej úsměv je prostě divnej :-) Citovat
Tommy002 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Malá rada: pokud převodovce nic není, tak její olej neměň! Jinak sraz v PHA je možný, ale já už jsem na zimákách Citovat
Rejty Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 co se týče toho hydraulického oleje, tak nenašel jsem jedinou zmínku a ai technik mi to potvrdil..nemění se, jen se hlídá správná hladina:) Mně chrastila převodovka, vyměnil jsem olej a je to ještě horší:Da to mám jen lehce přes 100 tis..ale je pravda že po ohřátí oleje si rádi s lentilou pojezdíme:D:D TOMMY: aspon RC líp pojede:D:D Fabča byla dobrej upgrade..mám rád FaCombi:) taky jsme měli jednu doma.. K té fabii... když vidím ty fotky.. co ty rozstřiky?? bylo to vidět??? Já přemyšlim jak udělat ty lemy moe, jestli nalakovat celý díl, nebo rozstřik..ale u té oranž to bude asi znát no... Citovat
Rejty Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 u nás v práci mám 2 koně u kterých bych si tu enchal opravit auto:) Citovat
Cinicman Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Ale jo, je to fešák... už len aby zapršalo... :P Citovat
Andreww Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Všecko bude Ale bez střechy je to leší Citovat
safi1 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Pekne CC paci sa mi mozno by to chcelo xs naraznik dopredu a facelift zadne svetla popripadne niake ledkove Citovat
safi1 Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 No luxus... Zavidim ti ich ja chcem tiez take alebo atlantisy Citovat
safi1 Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Fajn fajn super dobre vediet kolego ked tak tieto ouragany alebo atlantisy Citovat
Rejty Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Mno tak to sem teda zvědavý kdo je to teda ten Velký ON... Ten, jenˇž jeho jméno nemůžeme vyslovit.:D Ale nákup solidní:)už se teším na léto...až se v CC povozím:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.