Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Viděl jsem některé zdejší kousky na Atlantisech, a kola jsou to moc pěkná a autům moc sluší, nyní jsem si je mohl přivézt z Něměcka za 240€, ale do snižování se mi nechce, to říkám dopředu :D

Bobík spíš bude dán do 100% origo stavu, jak mechanického tak optického, ale nikdy neříkej nikdy, takže časem by člověk k tomu možná i dopracoval, ale jestli ho spíš časem nedoplní nebo nenahradí 207 CC :)

[Edited on 30/10/12 10:41 by Berry86]

Aleboooo... :D:mrk

dossier-peugeot-208-cc.jpg

Odesláno

Ahoj berry....konečně někdo normální z TF:D

Bobik dobrej...na tu střechu se podívam dneska ještě v práci....

Co se týče dákového klíče tak jednotlačítkový na 206 se už nevyrábí, koukám že to máš do Zdib na druhou stranu prahy..ale mužem domluvit nějaký PHA sraz, napišem i RCčkářům:D:D

Chtělo by to aspon pružiny a 3 cm dolů..vypadá to pak o hodně lépe:)

BTW: CCčko jsem dycky chtěl. Ale jak jsem psal u sebe v topicu, SW má přednost.

Odesláno

Gratuluji k novému přírustku :super

Ten větrolam jsi měl už s autem?Já si ho musel dokupovat :roll

To s tím hydraulickým olejem pro systém stahování střechy mě taky zajímá,snad nám tu někdo poradí :myslim

Tak mnoho šťastných kilometrů :super:papa

Odesláno

My máme doma SWčko, 3dvéřovou 206 a na jaře chci pořídit CCčko také 1,6 modrou nebo černou :-) jinak pěkný jinak bych na to CCčko u tebe viděl XS nárazník ten malej úsměv je prostě divnej :-)

Odesláno

co se týče toho hydraulického oleje, tak nenašel jsem jedinou zmínku a ai technik mi to potvrdil..nemění se, jen se hlídá správná hladina:)

Mně chrastila převodovka, vyměnil jsem olej a je to ještě horší:D:Da to mám jen lehce přes 100 tis..ale je pravda že po ohřátí oleje si rádi s lentilou pojezdíme:D:D

TOMMY: aspon RC líp pojede:D:D

Fabča byla dobrej upgrade..mám rád FaCombi:) taky jsme měli jednu doma..

K té fabii... když vidím ty fotky.. co ty rozstřiky?? bylo to vidět??? Já přemyšlim jak udělat ty lemy moe, jestli nalakovat celý díl, nebo rozstřik..ale u té oranž to bude asi znát no...

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mno tak to sem teda zvědavý kdo je to teda ten Velký ON... Ten, jenˇž jeho jméno nemůžeme vyslovit.:D:D

Ale nákup solidní:)už se teším na léto...až se v CC povozím:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...