Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI-6 prodáno, vybírám nové auto

Recommended Posts

Odesláno

hele tak ten servis udelali v patek ty silenty, ulozeni stabilu, tyčky stabilizatoru, čep řizeni a tyčky řizeni. Takze by to melo byt vsecko jako nove :D Jeste sem to nevidel jak se to chova, auto ceka v servise na podvozek od tebe 306gti6 Verim ze bude dobrej, pak ho tam daji, udelaji geometrii a pak si s autem teprve odjedu :D Doufam že budu spokojen s jizdnimi vlastnostmi a nebude tam uz nic vrzat vepredu.

Odesláno

Takže plánované, výše zmínené věci na servis jsou vyměněny na autě - hotovo :-)

Dělalo se tam teda:

Tyčky stabilizátorů

Tyčky řízení

Čep řízení

2 Zadní a 4 přední silenty předního ramena

Silenty uložení stabilizátorů, pro ty, co chtěli at se přeptám jaké mi tam dali a pak to sem napíšu, tak řekli mi to takto: Že naměřili na stabilizátoru 22mm, tudíž použili silent o průměru 21mm Takhle mi to řekli, takže mi tam dali 21 prej :)

No a pak se tam ještě stihl hned dát podvozek od Stana 306gti6 co mi poslal, přední V-maxx -40mm (takže se mi zvedl předek asi o 2cm, což jsem jen rád) a zadek nové tlumiče Supersport taky od něj, tam jsem to měl snížené torzkou už předtím, tak je to stejné. Jo a ještě mi nakonec udělali geometrii.

Pak napišu jak se to chová na silnici, ale určitě to bude lepší. Už tam nic nevrzá, otestuji až budou suché silnice :)

[Edited on 16/1/13 07:02 by Shady27]

Odesláno

No to se už těším, a taky až bude lepší v počasí. Když musím vyjet v těchdle břečkách tak vždycky nadávám. Jinak ještě plánuji během cca dvou měsíců brzdové destičky nové. Pak by to už mohlo být celkem všechno. Potom už budou jen detaily, jako nový mlhovky, sportovni filtr, leštěni svetlometu, lesteni limcu kol, 2 nove 16palcove gumy a v dubnu technicka :mrk

Odesláno

Tak zadní brzdové destičky Ferodo mám doma a teď potřebuju ještě přední abych to mohl nechat celé vyměnit. Chtěl jsem i do předu ferodo premier, ale nemají ho nikde na skladě, tak bych asi vybral v AK destičky ATE Objednací kód: AT 602817

Stojí 1789kč

Mám si je objednat a koupit, nebo je někdo ochotný to tam vzít kdo má nějakou větší slevu?? Díky za brzké odpovědi. :)

Odesláno

Co nevidět objednám ty brzdy, dnes mi ale přistály doma 2 nové gumy Goodyear Eagle F1 215/40 R16 82W který použiju na předek. Začíná se to všecko kompletovat na začátek sezony, už toho moc nezbývá :-)

Ilustrační foto :-)

cauciucuri-goodyear-eagle-f1-8bf451251783097bca-0-0-0-0-0.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...