katuska.bambulka Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Prosím o radu, koupila jsem si auto z bazaru peugeot 206 r.v.2004. vcera s nim tata jel a rozsvitil prave blinkry a pak uz nesly vypnout jedina kdyz vyndal baterku, ale kdyz ji tam dal spatky tak take blikali ( predni i zadni pravy blinkr) nevite nekdo prosim cim by to mohlo byt? dekuji moc za odpoved. Citovat
Altman Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Nenapadá mě nic jiného než páčka blinkrů. Rozebrat, vyčistit, třeba to pomůže. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Jak píší kolegové výše, spínač na levé páčce. Musí se odpojit baterka, demontovat airbag, volant a potom celý blok páček. Doporučuji si to odnést domu do tepla. Plasty jsou do sebe zacvakané a v současných nízkých teplotách by toho hodně popraskalo. Potom demontovat páčku, opatrně, bývají jí protaženy kablíky, ať se nepotrhají. Je to práce náročná na trpělivost. Pokud se nepovede, tak jedině výměna celého bloku páček (COMu). Ovšem stojí cca kolem 6 tisíc. Citovat
P607Olda Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Mně to připadá spíše jako slepené relé nebo ten výkonový prvek na výstupu (BSI?), když to bliká i s vypnutým klíčkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.