Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dostalo se ke mě po dlouhé době hledání lízátko a přemýšlím, že ho dám na auto ale... nevím jak to bude vypadat na nárazníku po faceliftu. Proto kdyby jste ho někdo měl dejte prosím fotku.

A nebo jestli je rozdíl ve velikostech těch nárazníků? Zajímá mě jestli kdybych lízo zakrátil na velikost nárazníku po faceliftu tak jestli by pak třeba pasovalo i na nárazník před faceliftem. :myslim

Odesláno

Jaké lízo chceš? Tedy z čeho? Já tam mám z 307čky a nezkracoval jsem ho, ač je na každé straně asi o 5 mm delší.

[upravil dne 26/10/12 20:53 od MilanF1]

Odesláno

Ty to chceš na old model? Jinak nárazník s oválnými a kulatýma mlhama by měl být prakticky stejný ... :myslim Old model je více hranatý :)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

zdarec, jelikoz budu delat facelift (naraznik s kulatyma mlhama) premyslim nad lizatkem.. co sem tady prolezl,procetl, dava se tam z laguny, 307, a samozrejme z gti.. chci se zeptat ktere tam sedi nejlepe? ktere vypada nejlepe? kdyz nepocitam origo gti, popr. mate nekdo fotky vsech variant? jak tam drzi? diky moc za reakce, rady a tipy

Odesláno

Já mám lízo z laguny (s dírama). Na fotky se můžeš kouknout v mém vlákně. Na auto pasuje skoro přesně, jen konce se musely malinko zkrátit. Mám ho přišroubované snad 10ti šrouby takže drží jako přibíté ikdyž jsem s ním \"olíznul\" několik patníků, výjezdů z podzemních garáží a hroud zmrzlého sněhu :D Lízo z 307 má myslím na autě MilanF1 ;)

Odesláno
zdarec, jelikoz budu delat facelift (naraznik s kulatyma mlhama) premyslim nad lizatkem.. co sem tady prolezl,procetl, dava se tam z laguny, 307, a samozrejme z gti.. chci se zeptat ktere tam sedi nejlepe? ktere vypada nejlepe? kdyz nepocitam origo gti, popr. mate nekdo fotky vsech variant? jak tam drzi? diky moc za reakce, rady a tipy

za lízo sem zaplatil neco do 50 eur, išel bych do teho, mne tam tí renault líza nejak nepasujú.

Odesláno

Jeste existuje lizo bez der z novejsi laguny, to tam take po zkraceni koncu bude pasovat ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...