Woiser Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Zdravím, dostalo se ke mě po dlouhé době hledání lízátko a přemýšlím, že ho dám na auto ale... nevím jak to bude vypadat na nárazníku po faceliftu. Proto kdyby jste ho někdo měl dejte prosím fotku. A nebo jestli je rozdíl ve velikostech těch nárazníků? Zajímá mě jestli kdybych lízo zakrátil na velikost nárazníku po faceliftu tak jestli by pak třeba pasovalo i na nárazník před faceliftem. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Jaké lízo chceš? Tedy z čeho? Já tam mám z 307čky a nezkracoval jsem ho, ač je na každé straně asi o 5 mm delší. [upravil dne 26/10/12 20:53 od MilanF1] Citovat
Woiser Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 myslím přesně ten druhej nárazník mam v tom zmatek jakej je faceliftovanej a jakej neni. Ale lízo je přesně stejné jako mam Citovat
MilanF1 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Ty to chceš na old model? Jinak nárazník s oválnými a kulatýma mlhama by měl být prakticky stejný ... Old model je více hranatý Citovat
Woiser Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 je to ten s oválnýma, ten střed všech nárazníků né až moc starý, ale bohužel ani ten nový s kulatýma mlhama Citovat
MilanF1 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Moby má oválné a dával lízo ... má tu i vlákno ... mělo by tam být foto. Citovat
Moby89 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 jj mám, a fotky jsou tady jinak zakrátit se musí asi o tři cm na každý straně Citovat
Woiser Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 jasné, to je přesně ono děkuju oběma Citovat
Jacobsoon Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 zdarec, jelikoz budu delat facelift (naraznik s kulatyma mlhama) premyslim nad lizatkem.. co sem tady prolezl,procetl, dava se tam z laguny, 307, a samozrejme z gti.. chci se zeptat ktere tam sedi nejlepe? ktere vypada nejlepe? kdyz nepocitam origo gti, popr. mate nekdo fotky vsech variant? jak tam drzi? diky moc za reakce, rady a tipy Citovat
Lucasao Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Já mám lízo z laguny (s dírama). Na fotky se můžeš kouknout v mém vlákně. Na auto pasuje skoro přesně, jen konce se musely malinko zkrátit. Mám ho přišroubované snad 10ti šrouby takže drží jako přibíté ikdyž jsem s ním \"olíznul\" několik patníků, výjezdů z podzemních garáží a hroud zmrzlého sněhu Lízo z 307 má myslím na autě MilanF1 Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 zdarec, jelikoz budu delat facelift (naraznik s kulatyma mlhama) premyslim nad lizatkem.. co sem tady prolezl,procetl, dava se tam z laguny, 307, a samozrejme z gti.. chci se zeptat ktere tam sedi nejlepe? ktere vypada nejlepe? kdyz nepocitam origo gti, popr. mate nekdo fotky vsech variant? jak tam drzi? diky moc za reakce, rady a tipy za lízo sem zaplatil neco do 50 eur, išel bych do teho, mne tam tí renault líza nejak nepasujú. Citovat
Jacobsoon Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 aaha, no ja bych radsi bez der budto teda z 307 nebo gti Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Jeste existuje lizo bez der z novejsi laguny, to tam take po zkraceni koncu bude pasovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.