Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja zatial nemam nejak cas na prezuvanie cez tyzden sa mi neda a tento vykend v sobotu ideme do Bratislavy a v nedelu som na zraze takze az o tyzden:( potreboval by som na to aj pol dna lebo mam velke plany s prechodom na leto :aut

Odesláno

ideme do IKEI takze o program mam postarane dufam ze to prezijem. 2hodiny v aute tam 2spät + mladsia bude cely cas sediet v koci uz ako keby som to videl asi berem prasky :D

Odesláno

Aneb před, na zimních (Hockenheim 17\")

A po, na letních (Melbourne 17\")

:D

Jaké máš další? Montreal, Monako, Suzuka, Barcelona, Valencie? :D Promin za offtopic, ale já musel :mad:

[upravil dne 11/4/13 20:27 od MilanF1]

Odesláno
ideme do IKEI takze o program mam postarane dufam ze to prezijem. 2hodiny v aute tam 2spät + mladsia bude cely cas sediet v koci uz ako keby som to videl asi berem prasky :D

naco sa trtkate do ba, na www.ikea.sk mi posli linky co chces, ja ti to kupim a doveziem do za :D

Odesláno

oo tak to sme se trefili judes, taky sem dneska zaznamenal poněkud teplo, a do prace nam jezděj lidi na přezouvani takže taky zitra nahodím letňáčky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...