Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím....po ujetí cca 100-200Km musím opět dostavovat přednastavenou výšku sedadel... servis tuto situaci ještě neřešil a proto ani neví, provedli výměnu kliček ( levá,pravá ) nepomohlo. děkuji za rady i názory.. milan48

Odesláno

tak s takymto som sa nestretol. mam 5008 od maja, najazdenych 8000 km a vsetko je tak ako som si v prvy-druhy den nastavil. servis by mal riesit v ramci zaruky a mozno aj vymenu celeho sedadla. a co u spolujazdca? tam je to OK?

Odesláno

dělají to sedadla obě a auto má najeto 27000km a má značkový servis....prostě záhada...konzultoval jsem i s jinými servisy jen podle mne nemají páčky volný chod před záběrem jako má např. octavia

Odesláno

Zkusil jsem to na svém, má skoro 2 roky a 47000 km. Sedadlo řidiče mám od začátku v nejvyšší poloze. Teď když jsem zkusil \"nahoru\", tak šlo jen asi o 1 cm (což může být vůle mechanismu bez zatížení). Mám ruční ovládání.

Takže u mne bez závady.

Odesláno

Po pročtení této diskuze jsem si také zkusil zvednout sedadlo do nějaké vyšší pozice. Při prvním vystupování z auta jsem se ale praštil do hlavy, až jsem se lek :D

Hezky jsem ho zase zpátky spustil dolů, vždyť i v té nejnižší poloze mám krásný výhled :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...