Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim sehnal jsem spolujezdcovo el. zrcátko na old model s ovládáním. Potřeboval bych natahnout kabeláž. Koukal jsem na zapojení do manuálu kde je obsazeno 5 pinu.

Na zrcátku je ale obsazeno na konektoru 7 pinu. Nevěděl by někdo na co jsou zbývající 2 licny. č. 721,722 ?

Odesláno

vem to vylučovací metodou.. jedíný co v zrcátku je, tak je ovládání zrcátka, vyhřívání a u některých modelů je ještě teplotní čidlo venkovní teploty... tak by to mohlo být to čidlo..

[upravil dne 22/10/12 19:33 od Petrn0]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dnes zjistil že mám k zrcátku vyvedený vodiče pro vyhřívání zrcátka, ale ne na el. ovládání. Natahnul bych kabeláž, ALE.. Svorkovnice je obsazená (13pinu) a vodiče jsou v ní zalitý, takže tam asi další dráty nepřipojím,nejde rozebrat. Někdo kdo to taky řešil?:myslim

post-31911-14109627908746_thumb.jpg

Odesláno

když jí seženu na vrakáči nebo od někoho, je potřeba při výměně vyndavat palubovku nebo to pujde bez toho?, ve dveřích by to snad neměl být problém vyměnit..ale v autě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...