Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot 308 zadní brzdy výměna , prosím rady

Recommended Posts

Odesláno

nedávno jsem měnil známe přední brzdové kotouče, a teď jsou na řadě ZADNÍ

chci se zeptat jak mám postupovat tento typ jsem ještě nikdy nedělal , zručný jsem něco jsem si přečetl v jak na to na 307, 308 jsem nesehnal, jde o to jak je tam kotouč upěvněn a zda jsou v něm nalisovné ložiska nebo jsou jen volně vložené a dotažené středovou maticí... děkuji všem za rady!

případně kde seženu za nějakou rozumnou cenu brzdové kotouče na 308 1,6 16v

[upravil dne 22/10/12 15:14 od abio]

Odesláno

78000 cca ale daná řidička jezdí brzda plyn takže se divím že tam ještě nějaké jsou, OMYLEM JSEM NAPSAL PŘEDNÍ

BUDOU SE MĚNIT ZADNÍ

[upravil dne 22/10/12 15:15 od abio]

Odesláno

druhé a teď už ji ta jedna drhne kov na kov, možná to necháme jen trochu stočit na soustruhu, ty kotouče nové stojí dost... co jsem já našel

[upravil dne 22/10/12 16:53 od abio]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

pani ozivim tuto temu aj ked sice trosku OFFtopic: Mam problem ktory uz pozorujem dlhsiu dobu s brzdami, na mokrej vozovke mi auto zacalo veelmi slabucko brzdit. Kotuce a platnicky maju cca 40 tis nabehanych cize stav je relativne dobry. Na suchej vozovke zioadny problem, ale ako nahle idem dlhsiu dobu bez brzdenia trebars dialnicne tempo na mokre tak auto proste nebrzdi...:myslim

Odesláno

Viděl jsem značkové kotouče zničené za 3000 protože auto nejezdilo... mrkni na vnitřní strany předních i zadních kotoučů. Hledal bych závadu ve sníženém účinku brzd, který se za mokra projeví prostě víc.

[upravil dne 2/4/13 22:47 od koblih69]

Odesláno

Zajimavé oživení. Otec měl na Fiatu taky slabé brzdy jako když jsou mastný a kloužou. Přitom se divil že je má krásně lesklý ale jen do tý doby než jsem ho donutil pořadně ohnout a podívat se z vnitřni strany když měnil kola. Kotouče byli hodně poškrábaný rezavý hnusný. Po výměně si málem rozbil hlavu o volant jak byl za tu dobu zvyklej pořadně šlapat na pedal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...