pyrone Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 nexus 7, bez vyhrad splna vsetko co chces Citovat
kujon106 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Taky jsem pro nexus. Ale zajímalo by mě proč ne nic od Applu Dnes večer představí iPad mini, ten by pro tebe mohl býti za jistejch okolností taky alternativou. Citovat
Cinicman Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Od jablka nesmie do baráku nič ani mne... už len kvôli značke... Citovat
kujon106 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 A co je na ní tak špatného? Jen mě zajímají důvody proč je vůči jablku spousta lidí zapřísáhlých Citovat
koblih69 Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 Taky jsem pro nexus. Ale zajímalo by mě proč ne nic od Applu Dnes večer představí iPad mini, ten by pro tebe mohl býti za jistejch okolností taky alternativou. To je věc přesvědčení. Velmi fandím marketingu kterým Apple drží podíl na trhu nicméně nechci se zařadit mezi ty, kteří na jeho základě ty výrobky nakupují. Je to příliš módní vlna na to abych se na ní vezl taky Citovat
Cinicman Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Asi takto nejako: http://www.youtube.com/watch?v=C77GW0yjYh0 Citovat
Marcel00 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 zbytocne radit.. ak nechces nexus 7 ktory ta vyjde tych 200~220€ novy, tak potom galaxy s vacsim displayom pouzity tiez v priemere tej istej sumy... oboje vyjde rovnako na tie peniaze ktore si ochotny investovat... nechapem o co ide... nic ine lepsie a normalne fungujuce nekupis... poziadavky oboje splna a cenu detto. galaxy pouzivam denne, nosim ho zo sebou namiesto notebooku, dokonca ho pouzivam ako diagnostiku obd, s pomocou obd bt interface. nexus kupujem malej na vianoce... Citovat
koblih69 Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 Marcel00 prosímtě jak jsi přišel na to, že oboje splňuje požadavek na cenu když už po několikáté píšu, že nechci za takovou hovadinu vydat 5-6 tis? :myslim:myslim Citovat
Cinicman Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Hmmm... tak ale potom povedzme si to na rovinu, že do 3tisic nič použiteľné a kvalitné nekúpiš... Citovat
koblih69 Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 Tož i to je možné, ale toho se vcelku nebojím... Zatím to vypadá, že by mohl být zase zpátky favoritem Kindle Fire s přehraným SW. 8GB je sice málo, ale zdá se, že ovladače na USB host jsou na světě takže to by mohlo řešit absenci SD slotu. Citovat
pyrone Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Ja som sice jablko pozitiv ale cena za iPad je podla mna moc. Segra ma iPad 2 a mam na tom dost vela hodin odtukanych a oproti Nexusu to nedava ziaden pozitivny prinos, jedine pocit ze na teba v Auparku niekto bude cumiet a to teda je skor zle ako dobre... [upravil dne 23/10/12 20:19 od pyrone] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Tazko Apple takto hodnotit ... Do doby nez vysiel Nexus, resp. tablet s 4.1 androidom a dostatocnim HW, bol proste Apple N1 v tabletoch, a to mi nikto nevyhovorí ... IPAD 2 stal len o malo viac, ako Galaxy Tab P7500 ... Napriek tomu fungoval naozaj lepsie ... Ide o detaily, ale detaily tvoria celok ... Tablet bol môj hlavný pracovný nástroj, takže som ho naozaj používal vo veľkom ... Ale keď som odložil P7500 vku a zobral do ruky IPAD 2, tak to bolo \"nebe a dudy\" ... Bez jedineho seku, a to browsovanie na nete, reakcie displaya na dotyk, proste naozaj super ... Mal kopu malích, vychytaných detailov, ktoré ale spríjemnovali celkové používanie ... Napríklad ked som čítal niekde na nete nejaký článok, ktorý bol dajme tomu, len v strednom stlpci strany, stacilo dvakrat potukat na text, a priblizilo obrazovku tak, aby bol na obrazovke len text, od laveho okraju az po pravy. Toto Andorid tablety proste nevedeli, vzdy prizoomovali na prednastaveny zoom, a bolo ... A takýchto detailov bolo viac. Ked sa takto popíšu, tak sa môže zdať, že sú to blbosti, na ktorých si zakladjú len blázni. Ale pri celkovom užívaní, ste mali pri práci s IPAD 2 jkou pocit, ako ked jazdíte v S - classe mercedese, a potom si presadnete spet do svojej Fabie, ktore sice tiez ide, tiez vas dopravy z bodu A do bodu B, ked si na nu dáte chip, tak ide dokonca aj celkom svizne, ale nikdy to nebude S classe ... Problem tohoto porovnania je ten, ze pri autach S classe stoji markantne viac, ako fabie, kdezto u tychto 2 tabletov, bol financny rozdiel maly, oproti tomu, čo poskytla konkurencia navyše. Dôkaz významnosti týchto detailov je zjavný aj pri 4.1 tke, kedy naozaj išlo vo veľkej miere v projekte \"butter\" o to, aby to začalo chodiť hladko ... A preto aj Google inicioval vydanie Nexus 7 ... Pretože chcel \"stroj\" vyladení ako IPAD, s ktorým zasíti trh, a predbehne v číslach Apple ... Apple na to reagoval pomerne rýchlo, a výsledkom je dnešný IPAD Mini ktorý je len o málo drahší ... Vo finále si myslím, že moc nových zákazníkov nepriláka, avšak aspom zabezpečí, že apple fans nemusia siahat po inej značke, a istým spôsobom ich zafixuje ... Navyše Nexus 7 ako aj IPAD Mini su veľmi velké polená do cesty Microsoftu, z jeho novými tabletmi na bízi Win 8 ... Ale späť k téme :D Aj ked som neni ani zdaleka Apple fanušík, a fičím výhradne na Androidoch, IPADu som musel uznať jeho vyspelosť. Avšak, ako to už býva, Android sa zase dotiahol, a zasadli ranu v podobe Nexus 7 čky ... Hovorím o nom tolko preto, lebo ten pocit \"browsovania\" a uzivania tabletu, som tu mal taký, ako ked som skúšal viackrát IPAD 2 ... Nebavím sa o funkciách, ani o HW, bavíme sa o používaní a ladnosti systému ... Preto som rád, a hoc mi tablet pri zmene zamestnania zobrali, a predal som aj svoju vlastnú P7500 vku s tým, že už tablet \"nepotrebujem\", znova rozmýšlam, že sa k nemu vrátim, a možno si Nexus 7 čku tiež zakúpim, pretože podla mna tu ide o plnohodnotný namakaný tablet, za \"smiešne\" peniaze (v porovnaní s tým, za čo sa predávali doteraz) a navyše je plne funkčný, bez nutnosti prehravania ROMiek a podobne ... Na druhej strane doplnim Koblih, ze ano, ciel, na co uzivat tablet, máš ... Avšak som si na sto percent istý, že pri kúpe riadne funkčného tabletu (napr Nexus 7 ) rozšíriš jeho používanie, a budeš ho používať aj pri iných situáciach, ako si popísal. Z tohoto dôvodu, som jednoznačne za spomínaný Nexus ... Citovat
koblih69 Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 Lubk0 budu ošklivě stručný v poměru k tvému příspěvku - ano jak jsem naznačil tak ta cena je úměrná tomu co od toho čekám. Pokud zjistím, že ho začnu používat víc a jinak pak bezpochyby můžeme na ceně přitlačit. Zatím ten pocit nemám protože mám doma 4 PC, 3 NB a jeden Netbook ale nikde není psané, že bych to nemohl nějak pročistit a začít požívat jinak. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 No, ale ono to reálne nezistíš, dokiaľ ho nebudeš mať Tiež som sa nad tým zamýšlal, ako by som ho dokázal využiť, a teprv na to, na čo som plánoval, som ho nevyužíval, a využíval som ho na nieočo úplne iné Ak máš doma tolko PC, NTB a podobne, tak je načase časť vecí popredávať, a kúpiť slušný tablet ... Citovat
Cinicman Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Plne súhlasím... mne na tablet na 90% nahradil veškerú ostatnú PC-techniku... Citovat
kujon106 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 každému co jeho jest. Mně se zase třeba na tablet 3 týdny prášilo na stole a pak jsem ho s chutí vrátil :-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 každému co jeho jest. Mně se zase třeba na tablet 3 týdny prášilo na stole a pak jsem ho s chutí vrátil :-) Aky si mal tablet ? (ten na ktory sa ti 3 tyzdne prasilo) Citovat
kujon106 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Měl jsem Vodafone SmartTab 7\". Ani v případě new iPadu to nebylo lepší, já pro tohle zařízení nemám uplatnění. Citovat
koblih69 Odesláno 24. říjen 2012 Autor Odesláno 24. říjen 2012 Takže vize 7\" tabletu se rozplynula. Je to prostě pro to co chci malé. Takže v úvahu přichází jen 10\" a nebo nic. Díky jednomu z členů budu mít možnost si něco takového osahat a vyzkoušet jeslti mi to sedí. Už se těším Citovat
Vítek1 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 no treba me osobne je male i 10\" az bude neco jako asus transformer s 15\" a windows nebo linux tak bych o tom zacal uvazovat jako o nahrade notebooku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.