Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi měl bych dotaz. Mám 307SW 2003 79kw a k ní zimní kola na plechu v rozměru 195/65 R15(původní majitel jezdil a neřešil), ale tyto kola nejsou zapsána v TP tam mám jen 205/55 R16

(ty mám letní) nebo 205/50 R17 jde to něákým způsobem zlegalizovat :myslim

Odesláno

To mám smůlu doufal jsem, že se ozve 307mičkář se stejným autem se zapsanejma 15kama pak bych to zkusil přes dovozce tak jak to tady ve fórech už je řešeno. Budu muset jezdit na neshválených kolech a doufat, že mě nechytnou a nenabouraj :mad:

Odesláno

Řešil jsem podobný problém(mám 100kW) a i kontaktoval zastoupení Peugeotu pro ČR, kde mi řekli jaká jsou předepsaná kola pro danou motorizaci. Jiné prý do TP zapsat nelze.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím

řešil jsem podobný problém na 206 SW, chtěl jsem tam zapsat 17-ky, ale nikde jsem nepochodil, tak jsem si stáhnul prázdnej typovej list, na počítači do něj vyplnil potřebný údaje, odnes to na úřad. A bez problémů mi to zapsali.

Odesláno

jeste doplnim sestnactky mam predepsany a sedmnactky doplneny v dodatkovy tabulce ve velkym tp ted resim patnactky kuli cene gum a mensimu kodrcani na nasich bajecnych cestach :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...