Lukáš406 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Ahoj podařilo se mi poprvé v zivote ztratit klíč na peugeot406. Bohužel v blízkosti asi kde parkuji auto. Nyní parkuji raději dál, přesto se o auto bojím. Potřebují poradit co mám udělat za opatření? Díky. Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 no je treba vymenit zamky a pak preprogramovat diagnostikou cip immobilizeru, k tomu je potreba ctyrmistny kod na karticce, kterou bys mel mit k autu, ale da se zjistit po predlozeni dokladu k autu a overeni totoznosti i v peugeotu Citovat
ChouLu Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 V Peugeotu za tu kartičku chtěli po mě 1500 , jinak pokud máš dálkáč,tak aspoň vypnout ten přes diag Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 dalkovy ovladani centralu se pres diag u stareho modelu 406 nevypne, jedine by se musela odpojit krabicka prijimace pod kastlikem spolujezdce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.