jiko3 Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 poradte nejde mi naklápění světel nevím co stím,podsvícení kolečka při startu jenom třikrát zabliká a nic potom nesvítí,při rosvícených světlech ani nefunguje signalizace při otevření dveří pomuže někdo předem díky:( Citovat
jiko3 Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 díky vyměnil jsem žárovku a už to maká díky,ale nechápu souvislost. ale stále nejde zvuková výstraha:papa Citovat
celda1970 Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 Řekněte mi kdo máte 307 facelift zdali to má tak být: Když mám světla na páčce na auto....automaticky svítí světla a přístrojovka nesvítí..... tak manualně naklápět světla nejdou.....když se za tmy rozsvítí přístrojovka nebo přepnu manualně na trvalé svícení tak naklápění funguje... Má to tak být...??.....žárovka v popelníku svítí jen když svíti přístrojovka tudíž je ona asi zodpovědná za naklápění...nee..?? Citovat
HonzaZ Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 Logicky, při denním svícení není naklápění světel nutné. V noci je ho určitě potřeba. Takže, myslím, je to tak správně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.