ChouLu Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Ahoj, Mohl by mi někdo prosím nafotit, jak vypadá origo ovladač na vyhřívání sedaček v 206? Přemýšlím o dodělání vyhřívání a rád bych věděl, jak to vypadá v origo stavu. Děkuji za odpověď. Citovat
pipistrel Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 zatial takto kym niekto doda origo fotku Citovat
ChouLu Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 Tak to si mě moc nepotěšil Jelikož se rozhoduji nad koupí Roland Garrosu, kde v tomhle místě je přesně ovladač na zadní okna Na některé 206 sem viděl nějaké ovladače na místě kde je ten malej kastlík jakoby vedle ruční brzdy, tak jsem myslel, že to je vyhřívání Ale uvidíme, necháme se překvapit reálnou fotografií Citovat
PAJA106 Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Je to tak, musíš si vybrat: Buď vyhřívané sedačky, nebo stahování zadních okýnek, nebo loketní opěrka. Tyto 3 věci se strkají do stejného kastliku. Citovat
ChouLu Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 K čemu je pak číslo 3? Bych si koupil v pugu totoc a dal si to tam tlačítka na vyhřívání.. svazky neřeším.. mě jde jen o ty tlačítka.. elektriku si k tomu chci udělat vlastní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.