ReaPerek Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Ahoj mam dotaz chci si koupit novou kapotu. Je v zakladnim nastriku. Může se dat rovnou na auto? Nebo se musi nalakovat? Nebo je taky možnost dat folii pres kapotu? A jeslti ano nevite o nekom kdo by to udelal levne sam to asi nevzladnu předem dík Citovat
podolak2 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 tak většinou je v te černe barvě zakladní a mužeš to dat na uato a jezdit tak jinak mužeš na dat i tu folii, a to i sám doma, neni to nic složiteho ( jen to chce trpělivost) Citovat
ReaPerek Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 tak většinou je v te černe barvě zakladní a mužeš to dat na uato a jezdit tak jinak mužeš na dat i tu folii, a to i sám doma, neni to nic složiteho ( jen to chce trpělivost) můžu i sam jo? Ja slyšel že prej to jde minimalne ve dvou a nejaka dobra značka folie? abych nekoupil nejakyho smejda jestli mate nekdo nejakyho favorita Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Nalakovat to samozřejmě musíš i pod tu fólii... i když záleží na jak dlouho to plánuješ ... Nicméně to bude stejně vypadat jako že jsi koupil na vrakáči černou kapotu a až bude po vejplatě tak se jí budeš teprve moct dát do barvy. Citovat
ReaPerek Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 Ja prave chtel dat folii misto laku. Jelikož když tam dam obojí tak to vyjde draž než jsem počital Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Pokud chystáš takovou ptákovinu tak kup kapotu na vrakáči. Citovat
ReaPerek Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 No jestli to je ptakovina tak to delat nebudu proto se tady na foru ptam. Chci si koupit dražší kapotu ne tu origo Citovat
JakubkoSK Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 akú drahšiu kapotu ? no snáď len ak neakú odľahčenú (iný materiál) ak nie to tak by som dal origo (vrakovisko najskôr) predsa len sú pozinkované a neviem či tie nové čierne bez laku vrchného sú dostupné zo zinkom Citovat
ReaPerek Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 jedna se mi o tento typ kapoty. Snad to je tedy z normalniho materialu. Citovat
JakubkoSK Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 tak to je niečo ine som myslel že tvar kapoty zostava takže preto je drahšia že je ina a material a to či je zinkovana si zisti od predajcu aby si nebol skamany zo somariny. inak mne sa veľmi nepáči páči sa mi okrem origo len tá z vetraním čo majú rely vozy Citovat
ReaPerek Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 Tak po nalezeni fotky jak kapota vypada v realu ze strany kupuji origo jelikož z rally jsem chtel ale nikde jsem ji nemohl najit a že jsem hledal kurnik dlouho Citovat
Existujuci Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 :papa:papa Kuk avatar. Ta ptákovina ma stala 150 éček a robili to dvaja pretoze bolo treba 2 metre folie. :D:D [upravil dne 16/10/12 17:14 od Existujuci] Citovat
safi1 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Kapotu by som nechal tak a nedaval do karbonovky ani do ziadnej folie kukni moje vlakno tiez mam na kapote foliu ale uz by som dotoho nesiel iked sa mi to paci ) Maximalne strechu Citovat
ReaPerek Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 No ja chtel kapotu rovnou i se střechno na to to ji rovnou necham střiknout na černou nebo na matnou a vyjde to levneji me by to stalo vic ja jsem nešika Citovat
top.filip Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 nieje to az tak tazke, robil som si kapotu sam na druhom aute, bola len v zaklade a nato som dal carbon foliu a stalo ma to 25 Eur a fen alebo teplovzdusnu pistol ma kazdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.