Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam dotaz chci si koupit novou kapotu. Je v zakladnim nastriku. Může se dat rovnou na auto? Nebo se musi nalakovat? Nebo je taky možnost dat folii pres kapotu? A jeslti ano nevite o nekom kdo by to udelal levne :) sam to asi nevzladnu :D předem dík :)

Odesláno

tak většinou je v te černe barvě zakladní a mužeš to dat na uato a jezdit tak ;) jinak mužeš na dat i tu folii, a to i sám doma, neni to nic složiteho ( jen to chce trpělivost) :)

Odesláno
tak většinou je v te černe barvě zakladní a mužeš to dat na uato a jezdit tak ;) jinak mužeš na dat i tu folii, a to i sám doma, neni to nic složiteho ( jen to chce trpělivost) :)
můžu i sam jo? Ja slyšel že prej to jde minimalne ve dvou :D a nejaka dobra značka folie? :) abych nekoupil nejakyho smejda jestli mate nekdo nejakyho favorita :)
Odesláno

Nalakovat to samozřejmě musíš i pod tu fólii... i když záleží na jak dlouho to plánuješ ... Nicméně to bude stejně vypadat jako že jsi koupil na vrakáči černou kapotu a až bude po vejplatě tak se jí budeš teprve moct dát do barvy.

Odesláno

akú drahšiu kapotu ? no snáď len ak neakú odľahčenú (iný materiál) ak nie to tak by som dal origo (vrakovisko najskôr) predsa len sú pozinkované a neviem či tie nové čierne bez laku vrchného sú dostupné zo zinkom :myslim

Odesláno

tak to je niečo ine som myslel že tvar kapoty zostava takže preto je drahšia že je ina a material a to či je zinkovana si zisti od predajcu aby si nebol skamany zo somariny. inak mne sa veľmi nepáči páči sa mi okrem origo len tá z vetraním čo majú rely vozy

Odesláno

Kapotu by som nechal tak a nedaval do karbonovky ani do ziadnej folie kukni moje vlakno tiez mam na kapote foliu ;) ale uz by som dotoho nesiel iked sa mi to paci :))

Maximalne strechu ;)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...