Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Aha, takze myslis ten kruzok na naboji co je? Tak potom ok... ;)

I ked mi celkom neni jasne ako sa toto moze pokazit, resp. Co prinuti jeho vymenu... :myslim

[upravil dne 27/1/13 15:37 od Marcel00]

Odesláno

marcel presne to..fakt netusim ako to nazvat...ale vies co bolo zle ? normalne po obvode bol v jednom mieste ako keby vyšklbnuté z toho kovu...skoda ze som si to neodfotil sakra..

Odesláno
ja som kúpil origo kryt...:myslim

Môžem sa opýtať kde si ho zohnal??? pozeral som ale nenašiel som ho a koľko stál :myslim asi dosť ďik

[upravil dne 27/1/13 14:58 od Jan Semely]

len v peugeote, objednávací kód je 7429A9

mňa stál 25e, po známosti, inak asi okolo 30e

Odesláno

Tak prinášam foto krytu prednej masky.Tie držiačiky som trochu nedoriešil s tím nástrekom striebornou metalízou.Čierna došla.Do budúcej zimy to trochu premakám.

post-32265-14109629092426_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem zimu vyřešil jednoduše.Koupil jsem v bauhausu černou pásku (taková gumová izolačka,neda se prakticky roztrhnout) a jednoduše ji nalepil mezi ty chromovaný podélný lištičky. Je znát že to topí o něco dříve,jinak teplota nahoru leze pořád taknějak stejně :)

PS: teď sháním kola na leto ale nejak si nevím rady s ET..17\" s ET 55 se tam vlezou?

Tady ještě fotka toho čumáku

post-36714-14109629117066_thumb.jpg

Odesláno

roura ti si si prekryl aj tú časť čo má byť voľná na chladenie intercoolera.

A tie kolesá radšej vyskúšať, čím je väčšie ET oto viac je koleso zapustené v blatníku. Ak sa jedná o neorigo disky tak vyskúšanie je nevyhnutné, môže byť problém s prednými brzdičmi.

[upravil dne 29/1/13 22:49 od Judes]

Odesláno

jojo dík,vyzkouším,to by bylo nemilý zjistit na jaře že kola drhnou.

Ten chladič jsem měl zadělanej tedko asi týden a když jsem sledoval teplotu tak mi nepřišlo že by se to nechladilo.

navíc diru na foukání jsem tam nechal z každy strany ve spodní časti \"pusy\" :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

No ja mam novu hlasku na displayi ( 2.2hdi), ze nizka hladina aditiva pre filter pevnych castic. Najazdene 240 000 km.

Tak co poradite fapoff alebo konzervativnu liecbu???

Odesláno

origo som už mal tú česť, nikdy viac...:grr:bojim

vyber akékoľvek značkové s kvalitným a rozumným bezpečnostným riešením orecha.

tak som to riešil ja, ostali mi bezpečnostné skrutky z predošlého auta a po konzultácii v pneuservise som ich použil,

a mám pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...