Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty clony vypadaji velmi pekne. Kolik ta sranda stoji. Mam sice rolety ve dverich, ale tyhle jsou pres cely okno... Musim to promyslet:myslim:myslim

[upravil dne 8/8/13 20:37 od Lukas.407]

Odesláno

Vypadaji opravdu dobre, kdybych nemel rolety ve dverich, tak nevaham.

To az reknu doma ze bych si koupil clony do zadnich dveri, tak si zenska rekne ze jsem pacient:D

Tech origo roletek si totiz vsimla hned a mooc se ji libily:)

Odesláno

Přemýšlím jak ochránít práh pátých dveří,aby nebyly stále poškrábané.Zatím jsem došel na tohle, otázkou je či to tam nechat nebo zhánět něco jiného:myslim

post-3960-14109632720727_thumb.jpg

Odesláno

No jo já teď koukám, že mám vlastně nárazník řešenej jinak. Asi to po faceliftu \"vylepšili\"

Přes hranu je černá lišta a na ploše mezi ní a dveřmi je fólii s takovými puntíky, takže není co poškrábat...

PS: omluvte sníženou kvalitu obrazu - senzory jsou samozřejmě dávno v laku... ;)

post-25417-1410963272305_thumb.jpg

Odesláno

no právě soudruzi asi zapomněly dát tam aspoň tu folii,proto řeším jak jejich nedostatek dořešit.

Jestli tam dát tu nerez lištu či něco jiného

[upravil dne 9.8.2013 17:34 od chuck11]

Odesláno

Ten zadní nárazník mě taky pěkně štve, ten po tom faceliftu soudruzi z francie nedomysleli, ale vůbec :roll Mám ho nově nalakovaný a jen tak přemýšlím, jak asi takhle hezký dlouho zůstane :myslim Dřív to bylo řešený mnohem líp, viz kobliha.

Nad tou nerez lištou jsem taky přemýšlel, ale jen do doby, co jsem jí někde viděl na autě. Asi už tam byla nějakopu delší dobu, byla taková vyšisovaná, až jakoby zažloutlá, no hnus velebnosti ...........takže asi nic :papa

Odesláno

Ty nerez lišty kolem cca 1100 k sehnání jsou, co jsem viděl na živo bylo to OK, ale vadilo mi, že to byla na oboustranné samolepce a tím pádem to mělo zvednutou hranu a to se mi moc nelíbilo. Já bych to lepil lepidlem na autoskla.

Co skoupit normálně v Pežo tu fólii ze starších modelů? A nebo tam dát obyč. fólii a případně jí jednou za čas vyměnit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...