Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, :papa

chtěl bych vám představit mého nového (v podstatě i prvního) mazlíka kterého jsem pořídil. Jedná se o 406-ku v TD. Při rozhodování co koupím jsem měl jasno, 1.9 TD, pažouta. Buď to 306 nebo 406. Nakonec zvítězila ona 406, kterou jsem pořídil za pěkných 22 tis. 198 tis najeto. Problém je jen v přeních světlech ( majitel vzal asi srnku, a tak světa jen \"opravil\") , a další netěsnící víko ventilů.

V autě zatím jen autopotahy a nové rádio. :roker

Nyní potřebuji sehnat přední světla, kde chci nalakovat rámečky na černo, na jaře něco s podvozkem (bud to stavitelný, nebo jen pružiny, podle financí :roll) , kola a pokud se podaří tak komplet celolak (stejný odstín, lakovat jen \"co jde vidět\" ) :)

post-46816-14109627488938_thumb.jpg

[upravil dne 18/11/12 15:24 od Vladores]

[upravil dne 13/2/13 18:24 od Vladores]

[upravil dne 17/4/13 16:16 od Vladores]

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

vykon teda filtrem fakt nedostanes, ale navic ho jeste srazis o neco dolu, jen pockej, az prijde leto, zvuk motoru se ti pak prestane libit a jeste te bude sr..t, ze to nejede :D

Odesláno

tak nvm ako je to pocut na tvojom aute ale kamarat si nedavno dal sisku na octavku 1,9td a cil mu to znie len ako duplovany traktor :D

klasisky zvuk nasavania niekde :)

inak pekne auticko a taktiez prajem nech ti robi radost a vela stastnich KM

Odesláno

jediny, co ma jeste tak smysl, je vlozka do origo filtr boxu, kde se ten nasavanej vzduch tolik neohreje, tohle ti bude sat skoro ten nejteplejsi vzduch pod kapotou, kterej se pak jeste vic ohreje diky turbu a bude to fakt znat, zvlast u tak slabyho motoru, co ma jen 66kw

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...