Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ďakujem!Pri naštartovaní auta mi začínajú svetlá behať hore,dole.nestretol sa s týmto problémom,dakto?Kde nájedm RJ týchto motorčekov?

Guest servisman
Odesláno

jakou řj ? je jen ovládání sklonu vlevo pod volantem na schématu označeno 103

Odesláno

Jestli to dělaj obě, tak zřejmě problém v přepínači těch odpůrků (kolečko pod volantem) 103, nebo bude nějaký odpůrek v čudu. Je to monoblok. Kontakty by se snad zkouknout daly, ale asi by bylo lepší to vyměnit celý.

Jinak někdy to může dělat i blbé poskládání kabelů uvnitř světlometu. Motorek se pak snaží to vytáhnout nahoru, narazí na překážku ve formě drátu a přeskočí to uvnitř. Stává se to při výměně žárovek. Jestli někdo namítně, že aby to z tohoto důvodu dělala obě světla je silně nepravděpodobné, tak možná že to nepravděpodobné je, ale stává se to. Osobní zkušenost.

Odesláno
Podla mňa to musí mať RJ,pod volantom je len spínač ktorý ovláda impulz odporu.
Nemá. Prostě nemá. Je to prostý servomechanismus. A jestli tomu nevěříš, nebo nevěříš lidem, který to maj prozkoumaný horem dolem, kteří s tím maj co dočinění, pak nemělo nejmenší smysl tady pokládat otázku a můžeš se o tom přesvědčit sám.
Odesláno

Pravda že vám verým,len sa mi tozdá čudné,ale Pežote je ešte vela čudných vecí čomu nerozumiem.Edison,Ospravedlňujem sa,a ďakujem za radu!!!

Guest servisman
Odesláno

podle mne zkus to odpojit to ovládání vlevo pod volantem a uvidiš,mělo by to stát na místě

Odesláno

Já se vždycky setkal jen s vadou potenciomentru, který je vestavěný v motůrku světla. Buď je tam bordel (vlhkost... ) nebo je prostě vydřený. Někdy pomůže vyčištění a nebo posunutí jezdce potenciomentru malinko vedle.

Odesláno

Ano přesně tak, zní to možná nelogicky, ale je to tak. U 406 je to bezproblémů, u 407 nebo 307 restyl kde musíš rozebrat obě světla slepená silikonem je to vcelku peklo.

Odesláno

Zolco, ono to vůbec nieje čudné. Je top tak snad na všech autech s elektricky ovládaná světla a nemá to automatické naklápění.

Jinak pokud odpojíš to ovládání pod volantem, bude to sice stát na místě, ale to hlavně proto, že se odpojí i napájení těch motorků.

A jinak ačkoli se to zdá nepravděpodobné, skutečně je to tak, že jak píše Koblich, se podělaj oba zhrupa stejně. Kdybych se s tím nesetkal, taky bych tomu nevěřil.

Odesláno

To bylo na Kobliha... ;-) Když tak rejpe... Asi do něj kousnu... Jen ta žába mi přijde \"nechutná\"... Bluéééé... :-D

[upravil dne 14.10.2012 13:06 od Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...