Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

obracím se na zkušenější. Svítí kontrolka a P2000 vypisuje přerušený obvod nebo zkrat na LZ kole. Konektor u zadního kola je OK. Snímač jsem zkusil prohodit za jiný funkční. Stále svítí a prakticky nezhasne. Dotaz je, kam vedou kabely a kde jsou konektory? Když chybu smažu, okamžitě naskočí znova, někdy i Braeking fault. v Live datech jede dané kolo rychlostí 655 km/h a je jedno jestli čidlo připojím, nebo odpojím. Stejné chování. Takže kiný konektor jinde ? Díky za radu!

Odesláno

Dík, tipoval jsem, že mě čeká vyndavání podběhu... Spíš jsem doufal, jestli není v trase ještě něco menšího.

Jinak nová 307 v rodině je taky modrá :) Původní SW přežilo dvě menší bouračky v jednom měsíci a třetí totální rozstřel. Bezpečnost na 1, ale když se daří...

Odesláno

tak jsem vyndal podběh. konektor na čerpadle vypadá OK. Jen tam jakési prase připojilo další drát vedoucí pod přístrojovku a neznámo kam dál :bacha Jednotka ABS je u čerpadla?

nezná tu někdo zapojení pinů toho konektoru? jsou tam čtyři silné a spousta slabých pinů, pořeboval vych vědět co je LZ kolo. Je to celé namazané jakousi vazelínou :roll

Našel jsem toho tady spoustu, ale hledej prasklej drát...

[upravil dne 13/10/12 14:35 od twoolf]

[upravil dne 13/10/12 15:16 od twoolf]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...