Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

nebudem zakladat novy topik tak to napisem sem...

vzdy ked nastartujem auto zo studenim motorom (ze som na nom par hodin nejazdil) a idem sa rozbiehat na jednotke a obcas aj na dvojke mi strasne zavyja turbo (je ho poriadne pcut uz od 1,500 otacok) ....jak mile dam trojku je klud a uz nezavyja ani ked sa v mesto pohynam na jednotke z krizovatky.....inak ked je motor zohriaty turbo zabera ako ma...ma pekny tah a prakticky ho vobec neni pocut...

nechapem ci to ma niejaku suvislost ale takto zavyja hlavne ked je vonku teplota tak POD +7 stubnov....ked je vonku +20 tak je klud

viem ze to turbo ma uz co to za sebou ale s takymto prejavom som sa este nestretol tak pisem sem ci mam jediny taketo skusenosti...ci neni nico len upchate ale podobne

[upravil dne 28/10/12 10:29 od pug306]

Odesláno

to mi je jasne.....ale preco to robi len po nastartovany studeneho motoru a len ked sa prvy krat rozbieham na jednicke?

vcera som isiel skoro 250km prakticky bez zastavky aj do kopcov a trosku som to ponahanal a turbo malo stale normalny tah a stale bolo prakticky neslisne.....

som sa pytal aj svojho mechanika ale ten tiez o takom niecom ze by to zavyjalo len na jednicku (a ked to zoslapnem na neutrale) nepocul :nevim

Odesláno

divné :myslim trochu blbá otázka nemáš díru ve vejfucku ? pak to bývá taky víc slyšet za určitých okolností :myslim mě tak začalo nejak pohvizdovat hlasitě ale autí jelo normál no a pak mě upadl vejfuck hned před katem :D utřepalo , upálilo uhnilo nebo šecko do kopy :D to hvízdáni ně dělal nalomený výfuk : )

Odesláno

Jen postreh u naseho auta.

Pokud je auto studene tak je turbo docela \"hlasite slyset\" ale jak se motor zahreje je zase v norme.

Sice nejsem nadsen ale vse jede jak ma/zatim tak neresim.

Odesláno

Jo to bude najisto vejfukem ja mam taky netesnost hned na spoji za turbem ale neresim to motor je slyset normalne zadny prdeni akorat turbo trosku rve pri studenem startu se to rozbehne jako kirovetz a kdyz odjizdim tak pekne hvizda ze si kolikrat stahnu okenko a kocham se jak pohvizduje a uz dva vrstevnici se me ptali co to tam mam kurva za turbo ze tak pekne hvizda. vzdycky akorat reknu to je normalka proste dobrej motor :roker

Odesláno

Za studena u me kdyz dostavam auto pomalu do otacek tak turbo syci a piska :) po zahrati uz slysim jen piskani z vejfuku :) a jinak kdyz stojim za autem tak slysim krz vejfuk taky piskani turba :)

Odesláno

tak mne skor ide o zo ci sa tak nezacina prejavovat odchadzajuce turbo....lebo auto som kupil tak pred pol rokom a po tak kratkej dobe by to vcelku zamrzelo keby sleklo.....inak by som to neriesil

cez vikend hadam budem mat niejaky ten cas a hlasia aj oteplenie tak sa na to kuknem ci tam nikde neni ta diera :)

[upravil dne 1/11/12 10:49 od pug306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...