Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, snad mi dokažete poradit...:( v servisu na to nedokázali přijít:( Věc se má tak, nedávno jsem na 206 1.6 16 V nechal měnit tlumiče, stabilizační tyče, čepy a všechny tři silentbloky (pravý, levý a akcelerační). Po výměně mi začolo něco bouchat-klepat, myslím, že v pravé přední části motoru (nebo tam někde). Klepnutí se někdy ozve při rozjezdu, nebo když šlápnu na plyn a otáčky jsou něco pod 2 tisícema. Někdy to udělá, když rychle pustím plynový pedál. Stává se to i při zařazeném 4. rychlostním stupni. Co jsem tak vysledoval tak ta rána se ozve při prudším sešlápnutí plynu a převážně kolem těch 2000. Bojím se aby to nebyla převodovka. Podle mojeho názoru si myslím, že to bude poloosa, ale nchci zbytečně vrážet peníze do něčeho co to nebude. Ještě chci říct, že v servisu utáhli nebo upevnili všechno co se pohybovalo....:myslim je to docela na palici...někdy to přijízdě bouchne hlasitěji, jindy zase tišeji. Díky za radu a hlavně na co se zaměřit......

• O 1 měsíc později...
Odesláno

sice uz neskoro ale to ze to dotiahly neznamena ze to dotiahnute je, mal som toto iste po vymene buchoty ako opisujes pri akceleracii ale aj pri prudsom brzdeni.nakoniec sa kontrolovali vsetky sroby, bol tam nejaky povoleny a jeden chybal, nepametam si to uz presne ale dalo sa to doporiadku a zlepsilo sa to a po geometrii to zmyzlo

Odesláno
Převodovka je v levo ;)

děkuji za anatomii 206tky:D jinak geometrii to má, s tím povoleným šroubem jsem si to myslel, protože jakmile jsem dal zimní plecháče,tak to nebouchá tak často (lité jsou těžší než plecháče). Děkuji za info, musim to hodit nad jamu zkusím vše přtáhnout:myslim snad to pomůže:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...