Matty Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Ahoj, taky jsem o víkendu spravoval vyhřívání ( už i u druhé sedačky). Naštěstí tentýž problém. Vždy jsem měl přelámaný a přepálený drát na opěráku a to hned na začátku u přívodu, takže jsem sundal čalounění a trochu obnažil molitan a nastavil drát. A vše zase maká. Jestli je to opěrák nebo sedák se dá změřit v konektorech na boku pod sedačkou. Jsou tam myslím 2 s 2ma vodiči a musí být ve skratu. Když jeden z nich není, přeruší se celý okruh vytápění. Tak hodně zdaru. ( Rozebrání sedačky jsem tu už někde popisoval loni) Citovat
filas1 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 No já mám opřerušenej sedák. Celý jsem ho sundal, ale zjistil jsem, že drátky vedou dovnitř do molitanu a je to přerušené někde uvnitř. Jelikož se ten molitan nedá sundat, myslel jsem, že je to neopravitelné. Až budu mít čas, zkusím ten molitan taky trochu obnažit, jestli to taky není přerušené někde z kraje. Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 tak dnes u pp205 KONTROLA V dia tam ok, opetovna kontrola pojistek ok , zkousel jestli jde napajeni do rj sedacky u ridice a neslo , pak odpojil a pripojil jeji konnektor azacalo to topit divne to auto jeste vyzkousim jestli facha i spolujezdcova a udelam to kdyz tak s ni stejne. Citovat
xpetrix Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Dnes sme otestovali nase sedacky a po letnom cisteni a vyhrievaju prdele a aj nove zrkadielko v spataku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.