murphylee Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Ahoj, řeším menší problém s pneu na P306 sedan rv97 před fl. Nyní mám na voze kola 175 70 R13. V TP mám však povoleny pouze 165 70 R13 a nebo 175 65 R14. Na štítku u řidiče jsou napsány pouze pneu 175 70 R13. Včera jsem procházel internet a hledal informace, jak zapsat kola do TP. Informace ohledně typového listu a TUV jsem našel. Domnívám se, že tam tato kola nejsou zapsána nedopatřením. Pokud jsou takové pneu na štítku u řidiče uvedeny, lze požádat kontrolora K o vydání \"papíru\" na zápis kol do TP? Díky za poznatky M. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Dej sem VIN, koukneme se, co je zapsáno od Peugeotu, pokud by tam bylo 175/70 R13, Peugeot by neměl dělat problém a vystavil by nějaký papír a s ním na dopravku (možná předtím ještě na STK). [upravil dne 6/10/12 10:42 od MilanF1] Citovat
murphylee Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Tady máš VIN: VF37BKDX231296966 Vypiš prosím vše, co si o autě zjistil, děkuju. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Tohle tam je: PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 175X70X13 KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 5 PALCŮ 1/2 Zde zbylé údaje Charakteristiky vozidla Modelová řada 306 Č. APV/PR 07246 81 2 0089 Datum poč. záruky 1.1.1990 Všeobecné informace DRUH VÝROBKU OSOBNÍ VOZIDLO OBCHODNÍ ZNAČKA / TYP ORGÁNU PEUGEOT MODELOVÁ ŘADA 306 TYP KAROSERIE SEDAN 4-DVEŘOVÁ ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 2 MOTOR VSTŘIKOVÁNÍ TU3MC PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR ABYSSIN \"J1\" BARVA ČALOUNĚNÍ \"FY\" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA MOTOR (TYP) MOTOR TYP TU/TUD PŘÍDAVNÝ EMBLÉM, RŮZNÉ BEZ PŘÍD MONOGRAMU EMBLÉM PROFIL Charakteristiky vozidla ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 2 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR ABYSSIN \"J1\" BARVA ČALOUNĚNÍ \"FY\" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU PŘEVODOVÝ POMĚR 19 X 17 Přívod paliva do motoru MOTOR VSTŘIKOVÁNÍ TU3MC UZÁVĚR HRDLA PALIVOVÉ NÁDRŽE UZÁVĚR NÁDRŽE BEZ ZÁMKU BLOK VÁLCŮ (MATERIÁL) HLINÍKOVÁ SKŘÍŇ VÁLCŮ PALIVO BEZOLOVNATÝ BENZÍN EMISNÍ PŘEDPIS (MOTOR) ODST EMISÍ EU 95 (MOTOR) HRUBÝ FILTR MONTÁŽ BEZ PREFILTRACE ZÁZNAM RYCHLOSTI (SIGNÁL SNÍMAČE) SNÍMAČ HALLOVA EFEKTU MOTOR (TYP) MOTOR TYP TU/TUD KATALYZÁTOR KATALYZÁTOR 3 DÍLNÝ CHLAZENÍ OLEJE BEZ VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE TRYSKA PRO OCHLAZOVÁNÍ MOTORU TEPELNÝ SPÍNAČ MĚŘ TEP MOTORU OHŘEV OKRUHU ODVODU PLYNŮ Z KLIKOVÉ SKŘÍNĚ BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU ZASTAVENÍ PŘÍVODU PALIVA S ODPOJENÍM PŘÍVODU PALIVA ZMĚNA VÝKONU (MOTOR) STANDARDNÍ VÝKON PŘEDPIS 70/221 (UNIKÁNÍ PALIVA) SE ZPĚTNOU KLAPKOU REOSTAT BEZ REOSTATU VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR 1 RYCH 120W UPEV NA POTR ZACHYCOVÁNÍ BENZINOVÝCH PAR ODS BENZ PAR ŘÍZENÉ PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM MAGNETI MARELLI Převodovka - Převodné ústrojí PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA PŘEVODOVÝ POMĚR CP 16 X 65 SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU PŘEVODOVÝ POMĚR 19 X 17 STYL KOLA OPTIMALIZOVANÝ RÁFEK ČERNÁ SPOJKA SPOJKA OVL LANKEM SE SEŘÍZENÍM VŮLE VZDUŠNICE BEZDUŠOVÁ PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 175X70X13 KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 5 PALCŮ 1/2 KOLO (TYP) MONTÁŽ PLECH RÁFKU TYP PŘEVODOVKY MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA Pérování - Řízení - Brzdy PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ ZAD PRŮM 19 ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VPŘEDU PRŮMĚR 18 PROTIPROKLUZOVÉ ZAŘÍZENÍ BEZ PROTISKLUZOVÉHO SYS BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD BUBNY ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS5 PŘÍDAVNÉ BOSCH Karoserie - Vybavení AKUSTICKÉ HOUKAČKY STANDARDNÍ HOUKAČKA ANTÉNA ANTÉNA STŘECHY DLOUHÁ UZÁVĚR HRDLA PALIVOVÉ NÁDRŽE UZÁVĚR NÁDRŽE BEZ ZÁMKU RAMENO STĚRAČE SKLA PŘED STÍRÁTKO BEZ DEFLEKTORU STAHOVACÍ STŘECHA BEZ KAPOTY ZADNÍ AERODYNAMICKÝ SPOILER MONTÁŽ BEZ ZAD DEFLEKTORU BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (ROZMĚRY) BOČNÍ OCHR LIŠTY ŠÍŘKA=40 OZDOBNÝ KRYT KOLA (STYL) STYL PULSAR 6 AJOURS 13 PALCŮ BOČNÍ SMĚROVÁ SVĚTLA MONTÁŽ BOČNÍ BLIKAČE PŘÍDAVNÉ BRZDOVÉ SVĚTLO BEZ PŘÍDAVNÉHO BRZDOVÉHO SVĚTLA HARD TOP (SNÍMATELNÁ PEVNÁ STŘECHA) BEZ PEVNÉ STŘECHY OZDOBNÁ KONCOVKA VÝFUKU BEZ OZDOBNÝ NÁSTAVCE VÝFUKU SVĚTLO BÍLÉ SVĚTLO STĚRAČ SKLA ZADNÍHO OKNA BEZ ZAD STÍRAČ STĚRAČ SVĚTLOMETU BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU NÁRAZNÍK SPODNÍ ČÁST V BARVĚ KAROSÉRIE REGISTRAČNÍ ZNAČKA BEZ ŠTÍTKU POLICIE SVĚTLOMET DO MLHY BEZ SVĚTLOMETŮ DO MLHY ZVLÁŠTNÍ SVĚTLOMET (DVOJITÁ OPTIKA) SVĚTLOMET S DVOJITOU ODR PAR VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ ŘIDIČE) VNĚJ ZRC ŘIDIČE NEVYHŘÍVANÉ MANUÁLNÍ OVL VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ SPOLUJEZDCE) VNĚJ ZRC SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ OVL NÁHRADNÍ KOLO RÁFEK DOJEZDOVÉ KOLO VNĚJŠÍ DOPLŇKY ZRC A VNĚJŠÍ KLIKA NEUT DRŽÁK NÁHRADNÍHO KOLA OCHR KRYT NÁHRADNÍHO KOLA OTVÍRACÍ STŘECHA EL OVL OTEVÍRACÍ STŘECHA ZADNÍ OKNO (TYP) VYHŘÍVANÉ ZAD OKNO OKNO (VZHLED) ODSTÍN OKNO U ZADNÍHO SLOUPKU (DRUH) BEZ SKLA ZAD ČÁSTI STŘECHY Vybavení interiéru TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR ABYSSIN \"J1\" BOČNÍ LOKETNÍ OPĚRKA (TYP) LOKETNÍ OPĚRKA BOČ PĚNOVÁ PŘED+ZAD ALARM BEZ ALARMU ZADNÍ OPĚRKA HLAVY BEZ ZAD OPĚRKY HLAVY PŘEDNÍ OPĚRKA HLAVY OPĚRKY HLAVY PŘED SKLONITELNÁ ZADNÍ SEDADLO ZAD SED POLST MONOBLOK OPĚRADLA DĚLEN LOKETNÍ OPĚRKA ZADNÍHO SEDADLA SE ZAD LOKETNÍ OPĚRKOU KRYT ZAVAZADEL BEZ KRYTU ZAVAZADEL ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS BEZP PÁSY ZAD 3 NAVÍJEČE 3-DVEŘ PŘEDNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS PÁS S PŘEDPÍNAČEM BEZ SIGNALIZACE PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ S CHLADNÝM PODNEBÍM KLIMATIZÉR S RECYKLACÍ VZDUCHU RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H VNITŘNÍ VYBAVENÍ (KLIČKY) PŘED KLIKY+ZAD S TÁHLY OTÁČKOMĚR RUČIČKOVÝ OTÁČKOMĚR KONZOLA KONZOLE DLOUHÁ S VEDENÍM VZDUCHU STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ MONTÁŽ DÁLKOVÉHO OVL VYBAVENÍ PŘÍSTROJOVÉ DESKY PAL DESKA S PĚNOV STŘ DÍL RŮZNÁ VNITŘNÍ SVĚTLA ČTEČKA KARTY OTÁČKOMĚR (ZÁZNAM SIGNÁLU) OTÁČKOMĚR INF ŘÍDICÍ JEDNOTKY UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK BEZ UPEV BODŮ DĚTSKÉ SEDAČKY REPRODUKTOR BEZ REPRODUKTORŮ OVLÁDÁNÍ AUTORÁDIA BEZ DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE BEZ ZVEDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDÁKU U SPOLUJEZDCE OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED SEDADLA SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OPĚRADLO ŘIDIČE SKLOPNÉ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OPĚRADLO SPOLUJEZDCE SKLOPNÉ STROPNÍ KONZOLA DLOUHÁ STROPNÍ KONZOLE OVLÁDÁNÍ STARTOVACÍ KLAPKY BEZ OVLÁDÁNÍ SYTIČE UKAZATEL VNĚJŠÍ TEPLOTY BEZ INDIKÁTORU VNĚJŠÍ TEPLOTY SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA MANUÁLNÍ OVL OTEVÍRÁNÍ ZAD OKNA SPOUŠTĚČ PŘEDNÍHO OKNA U ŘIDIČE ELEK OVL OTEVÍRÁNÍ PŘED OKNA ŘIDIČE SPOUŠTĚČ PŘEDNÍHO OKNA U SPOLUJEZDCE OTEV PŘED OKEN SPOLUJ ELEKTRICKÉ OVL HODINY DIGITÁLNÍ HODINY KOSMETICKÉ ZRCÁTKO ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC BEZ OSVĚTLENÍ TLAKOMĚR OLEJE BEZ MANOMETRU TLAKU OLEJE UKAZATEL HLADINY OLEJE BEZ SNÍMAČE HLADINY OLEJE VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED AIRBAG SPOLUJEZDCE NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ SPOLUJEZDCE PAKET VÝBAVA BEZ SADA VÝBAVY STROPNÍ SVÍTILNA OVL PŘED DVEŘÍ - STROPNÍHO SVÍTIDLA PŘED+ZAD SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ OCHRANA PŘEDNÍHO MÍSTA BEZ ODDĚLOVACÍ MŘÍŽKY ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ BEZ AUTORÁDIA CHLAZENÍ KLIMATIZACE BEZ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) BEZ REGULACE RYCHLOSTI OVLÁDÁNÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE ZDVIH ZAŘÍZENÍ ŘIDIČE PODÉL SEŘÍZENÍ REOSTAT BEZ REOSTATU REGULACE KLIMATIZACE / TEPLOTY BEZ REGULACE KLIM /TEPL VRCHNÍ KOBEREC (VZHLED) BEZ PODKL KOBERCE AIRBAG ŘIDIČE NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ ŘIDIČE KOBEREC KOBEREC DILOURS F330 UKAZATEL VNĚJŠÍ TEPLOTY (STUPNICE) BEZ INDIKÁTORU VNĚJŠÍ TEPLOTY KONTAKT / SPÍNACÍ SKŘÍNKA KÓDOVANÉ ZAPALOVÁNÍ UKAZATEL TEPLOTY CHLADICÍ KAPALINY INDIK TEPL CHL KAP+ČERVENÁ KONTROLKA KONTROLKA HLADINY CHLADICÍ KAPALINY BEZ KONTROLKY MNOŽSTVÍ CHLAD KAPALINY OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ ZADNÍ OKNO (TYP) VYHŘÍVANÉ ZAD OKNO OKNO U ZADNÍHO SLOUPKU (DRUH) BEZ SKLA ZAD ČÁSTI STŘECHY VOLANT PĚN VOLANT 3 RAM ZAMYKÁNÍ ÚLOŽNÉHO PROSTORU ODKLADNÍ PŘIHRÁDKA S UZAMYK VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR 1 RYCH 120W UPEV NA POTR Elektrická část ALTERNÁTOR ALTERNÁTOR TŘÍDY 8 AKUSTICKÉ HOUKAČKY STANDARDNÍ HOUKAČKA AKUMULÁTOR AKUMULÁTOR L1 200 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ MONTÁŽ DÁLKOVÉHO OVL STARTÉR SPOUŠTĚČ TŘÍDY 3 ZVLÁŠTNÍ OSVĚTLENÍ BEZ ZVLÁŠTNÍHO OSVĚTLENÍ RŮZNÁ VNITŘNÍ SVĚTLA ČTEČKA KARTY BOČNÍ SMĚROVÁ SVĚTLA MONTÁŽ BOČNÍ BLIKAČE PŘÍDAVNÉ BRZDOVÉ SVĚTLO BEZ PŘÍDAVNÉHO BRZDOVÉHO SVĚTLA SVĚTLO BÍLÉ SVĚTLO STROPNÍ SVÍTILNA OVL PŘED DVEŘÍ - STROPNÍHO SVÍTIDLA PŘED+ZAD SVĚTLOMET DO MLHY BEZ SVĚTLOMETŮ DO MLHY SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ ZVLÁŠTNÍ SVĚTLOMET (DVOJITÁ OPTIKA) SVĚTLOMET S DVOJITOU ODR PAR Značky výbavy PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS5 PŘÍDAVNÉ BOSCH PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM MAGNETI MARELLI Různé KRITÉRIA VARIACÍ, CÍLOVÁ KLIENTELA PROFIL S VYLEP ODSTR EMISÍ ATMOSFÉRA NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO BOČNÍ NÁRAZY DVEŘE NEZESÍLENÉ TĚSNĚNÍ ZABRAŇUJÍCÍ VNIKÁNÍ NEČISTOT BEZ TĚSNĚNÍ PROTI NEČISTOTÁM JÍZDA ŠŤASTNOU CESTU VNĚJŠÍ DOPLŇKY ZRC A VNĚJŠÍ KLIKA NEUT KONTROLA RYCHLOSTI BEZ KONTROLY PŘEKR RYCHLOSTI ROZVODNÁ JEDNOTKA SKŘÍNKA 30 POJISTEK VÝSTRAŽNÝ TROJÚHELNÍK ÚPRAVA VÝST TROJÚHELNÍK Citovat
murphylee Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Mockrát díky. Vypadá to, že si udělám návštěvu u Peugeotu. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Opravdu to v TP nemáš? Je dost divné, že co je v pugu není v TP. Tento rozměr musí být základní, který má být v TP ... Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Marko, je to old model, tam v R14 bude 175/65 nebo 185/60 ... Ale jde o to, že toto bude asi alternativní rozměr a ten nemusí přesně sedět ... ač by měl. Citovat
murphylee Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Překontroloval jsem ještě jednou TP a platí to, co jsem psal výše. Byl to dovoz ze SRN, takže mohli udělat chybu na úřadě. Ano, ty 175 65 R14 jsou alternativní rozměr. [upravil dne 6/10/12 18:11 od murphylee] Citovat
ferrari Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Hej-hej, napísali do napikaču do TP pri dovoze... Citovat
murphylee Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Dnes se mi dostalo odpovědi od Peugeotu. Pro potvrzení o správnosti pneumatik 175x70x13 a jejich typ zapsat do velkého TP je nutné zaslat žádost na PČR – technický odbor – přes jakoukoliv koncesi Peugeot Náš technik mající na starosti tyto záležitosti má tento týden dovolenou , ale příští týden je již v práci Vyplnění žádosti je placené a poplatky Vám zodpoví technik příští týden Nechají si to zaplatit šmejdi. Uvidím, jakou částku napíšou. Kdyžtak se stavím osobně v jiné pobočce, než na kterou jsem posílal dotaz emailem, a budu se to snažit nějak domluvit. Bohužel, co jsem našel na jiných fórech, tak např. Ford si takové potvrzení cení na 4 tisíce Kč. Na druhou stranu jsem se dočetl o případu, že úředníkovi na dopraváku stačí, že rozměry jsou na štítku u řidiče. Budu řešit dál. M. Citovat
MilanF1 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Uvidíš, kolik ti řekne. Ale podle mě štítek na dveřích nestačí na dopravce by si měl udělat kopii a zapsat nějaké číslo (třeba typového listu), aby to na základě něčeho zapsal do TP. Třeba já dopisoval 16\" a na dopravce mi řekl, že jsem zbytečně s tím jel za technikem typu K, že mu stačí typový list ... takže asi to je v lidech. Citovat
Lucasao Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Já když jsem si chtěl nechat zapsat 15ky do TP a byl jsem v Peugeotu(neuspěl jsem) tak mi žádost podali zdarma a zaslali do Prahy. Nejdříve mi taky technik říkal, že se za to platí, ale v ceníku pak našel, že je to zdarma. Citovat
murphylee Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 Tak dnes přišla zpráva z Peugeotu - Auto Kopecký v Praze - že cena za \"papír\" je 1500,--. Já se přece jenom osobně stavím v jiném Peugeotu. To Lucasao - co myslíš tím, žes neuspěl? nedali potvrzení? Citovat
MilanF1 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 U lucasao to asi bylo tak, že v pugu v charakteristikách byly 14\", pak vydají jedině papír na 14\", které jsou u nich, žádný další rozměr. Ale ten v drtivé většině případů bývá i v TP. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.