Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nemá nekdo zájem o zesik? - wanted 2/160

Recommended Posts

Odesláno

jj, JA ho taky nemohl na autohifi prodat a šel s cenou dolu a když už si ho skoro nechl tak jsem koupil;) jinak ho nikdo moc nechtěl. lidi prostě vidí to že někdo 3000,- vydělá a nevidí to je že ten zesík stojí za víc:papa

Odesláno
Napsán autorem John

mk405: no znám ho, už nějakou dobu z AHC.

Vím kde bydlí a bral jsem si od něj kdysi Tappajomat. :):)

Co potřebuješ??? Že by se u tebe konalo tlumení??

Kdybys měl tip na někoho s tím tlumením za rozumný love, tak dej prosím vědět. Zdá se mi to v kšeftě hoooodně drahý.

Dík

Odesláno
Napsán autorem mk405

tappaja je asi nejlevnější 2x1m s alobalem za 900 www.tappaja.com:papa

JJ to je pravda, ja jsem s tim taky spokojeny..

Jinak není problém ti to klidne u něj domluvím a zajedu pro to a na Šebetov dovest.

Kdyžtak pak se domluvime přes mobil a nebo U2U. :)

Odesláno
Napsán autorem John

Napsán autorem mk405

tappaja je asi nejlevnější 2x1m s alobalem za 900 www.tappaja.com:papa

JJ to je pravda, ja jsem s tim taky spokojeny..

Jinak není problém ti to klidne u něj domluvím a zajedu pro to a na Šebetov dovest.

Kdyžtak pak se domluvime přes mobil a nebo U2U. :)

Nikdy jsem to nedělal, ale 900 za metr čtvereční ? To je teda hodně kvalitní plovoucí podlaha :D:D:D

BTW : Kolik tak potřebuju na jedny přední dveře 406ky ?

Odesláno

jinak ten balík by měl stačit na oboje přední dveře na vnitřní i vnější plech. počítej že dveře mají cca 0,5x1m.

JJ, kdyžtak zavolám, je to teda v rulích?

mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

jinak ten balík by měl stačit na oboje přední dveře na vnitřní i vnější plech. počítej že dveře mají cca 0,5x1m.

JJ, kdyžtak zavolám, je to teda v rulích?

mk:papa

Neodlepuje se to ?

Odesláno

jo tappik mi to vozil až do práce;)v pohodě to vyjde na oboje dveře..

Ještě k tem zesilovačům..problém je ten že reál cena toho digitálu Velocity je tak okolo 9ky no a když je to přez ruku tak to padá..Za 7 to pude přez Annonci ale já ho chtěl nechat hifikum..nebo sobě..asi tak..

Odesláno

osobně bych řekl že na audioexpertu v tom mají hokej stále protože prodávají VD1002 o chlup levněji než jeho slabšího bratra VD502 :D a jinde jsem koukal je cena o dost více než 10.000,-. mk

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

Neodlepuje se to ?

někdo říká že jo nekdo ne, každopádně jak říká John pořádně odmastit. navíc jedna strana má na sobě alobal tak by se to nemělo v případě odlepení na nic přilepit

Odesláno
Napsán autorem mk405

Napsán autorem -=Michal=-

Neodlepuje se to ?

někdo říká že jo nekdo ne, každopádně jak říká John pořádně odmastit. navíc jedna strana má na sobě alobal tak by se to nemělo v případě odlepení na nic přilepit

A co horko ? Někde jsem četl, že to má v sobě asfalt nebo co. To by asi nebylo dobrý ne ?

Odesláno

tappaja není asfalt to je jiné tlumení but asfaltové pláty nebo jako bitumitové desky, ale je to vpodstatě na bázi asfaltu, něco jako např. tlumex na spodek auta a je to proloženo tkaninou. Taky jsem zvažova ještě toto

vyšlo by to o chlup více než tappajomat ale je to o dost těžší ale asi lepší tlumení. mk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...