Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nemá nekdo zájem o zesik? - wanted 2/160

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

zatím čistě teoreticky, neměl by nekdo zájem o zesilovač? Jde o Carpower wanted 2/160 více info zde

stav je 100%, ještě rok záruka, PC 3800,- nechám za 2500,- (pokud zájem nebude nacám si ho) mk:papa

F141990A.jpg

Odesláno

to není strategie :D, věc se má tak nabídl jsem ho kámošovi a on ho chtel, jen když jsem mu vysvetlil co vsechno jeste okolo musí koupit (kabel, signal, jisteni) tak začal váhat. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

to není strategie :D, věc se má tak nabídl jsem ho kámošovi a on ho chtel, jen když jsem mu vysvetlil co vsechno jeste okolo musí koupit (kabel, signal, jisteni) tak začal váhat. mk:papa

Jasně, v poho. Ale musíš uznat, že jako \"prodejní strategie\" je to dobrý :D:D

Odesláno

tajné to určitě není - Velocity VD1002;) ještě jsem se měl stát majitelem 4kanálu Helix HXA400MKII bohužel mi ho ale včera někdo vyfoukl:( mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

tajné to určitě není - Velocity VD1002;) ještě jsem se měl stát majitelem 4kanálu Helix HXA400MKII bohužel mi ho ale včera někdo vyfoukl:( mk:papa

AAAAAA, koukám, že se můj tip na www.audioexpert.cz uchytil :D:D:D

Odesláno

bohužel ne, kdych se býval rozhoupal dríve třeba bych to stihl. Kupuji ho od JA za tezké love nemohl jsem se dívat na to jak ho nemůže prodat (ale i tak dobrá investice)

Odesláno
Napsán autorem mk405

bohužel ne, kdych se býval rozhoupal dríve třeba bych to stihl. Kupuji ho od JA za tezké love nemohl jsem se dívat na to jak ho nemůže prodat (ale i tak dobrá investice)

Tak to je zlé :( A já přitom měl ještě včas objednány další 4, ale na poslední chvíli jsem to zrušil, protože jsem měl fakt bobky, že to neprodám a vono ejhle. Zrovna jeden kupec by se našel :D:D

S tim Audioexpertem to byl hodně velkej kiks, kterej se jen tak na eShopech nevidí. Musela to odnést něčí hlava ;)

Odesláno

mk405: tak to gratuluju, ja uz jsem to z toho shopu nestihl :(, ale hlavu nevesim, za usetrene penize jsem si koupil CD menic :D

Odesláno

tak velocity od JA už je doma :P

Masinka: CD menic se také počítá ;)

John: už je to přímo závislost :D k tobě budu mít asi velkou prozbu - jak tobře se znáš s tappajou?

Michal: víš napřed jsem chtěl taky koupit pár na prodej, ale na druhou stranu když jsem viděl jak ho nemůže JA prodat, toho nelituju, teda jen lituji jen toho že jsem si neobjednal jeden pro sebe:(

nejvíc mě ale štve že mi někdo vyfouknul toho Helixe HXA400:mad: mk:papa

[Editován dne 13/6/05 mk405]

Odesláno

mk405: no znám ho, už nějakou dobu z AHC.

Vím kde bydlí a bral jsem si od něj kdysi Tappajomat. :):)

Co potřebuješ??? Že by se u tebe konalo tlumení??

Odesláno

Tak to gratuluju ke koupi, doufam, ze v sebetove uz bude hybat s tvym basakem, musim to slyset!!! :D

Odesláno

obávám se že do šebeto mám málo času ale předpokládám že to nevydržím a naistaluju ho ;) alespon provizorně

John: špatně mi lezou okýnka a když to budu sundávat a čistit tak to prostě zrovna vytlumím, jenže tappaja neposílá na dobírku :(, zatím nemám představu v jakém balení to dává (asi metrová role??), v praze vždy zabloudím tak jsem si říkal pokud by jsi byl ochoten se stím vláčet třeba na sraz a hlavně měl na to místo, že by jsme se domluvili třeba za nejáké pivíčko;) prachy bych ti poslal samozdřejmě předem aby bylo za co nakoupit. mk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...